yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

SUBAŞI’NDA KURTALAN EKSPRES RÜZGARI

SUBAŞI’NDA KURTALAN EKSPRES RÜZGARI
09.10.2023 12:51
0
A+
A-
  • Subaşı Belediyesi ve Yalova Kivi Üreticileri Birliği’nin bu yıl 10. kez düzenlediği Kivi Festivali’nde sahne alan Kurtalan Ekspres grubu Subaşı halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Subaşı Belediyesi Futbol Sahası’nda gerçekleşen konserde Türk Rock müziğinin unutulmaz gruplarından Kurtalan Ekspres sahne aldı. Barış Manço, Cem Karaca ve Erkin Koray’ın unutulmaz şarkılarından oluşan repertuarıyla sahne alan gruba alanı dolduran vatandaşlar da eşlik etti. Dönence’den Unutamadım’a, Yalnızlar Rıhtımı’ndan Islak Islak’a klasik olmuş eserleri seslendiren grup, konserin sonunda Gülpembe’yi hayranlarıyla birlikte söyledi. Konserin sonunda Subaşıspor Kulübü Başkanı Mahmut Kara kulüp formasını hediye ederken Yalova Kivi Üreticileri Başkanı Uğur Fidan teşekkür plaketini ve Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay da ebrudan yapılmış Atatürk portresini grup üyelerine takdim etti. Kurtalan Ekspres Grubu’nun söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşadıklarını söyleyen Canbay, “Subaşı Belediyesi ve Yalova Kivi Üreticileri Birliği’nin bu yıl 10. kez düzenlediği Kivi Festivali’nde uzun yıllar Barış Manço ile birlikte sahne alan Kurtalan Ekspres gurubunu ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Seneler boyu pek çok unutulmaz şarkıyı bize kazandıran Barış Manço ve Kurtalan Ekspres Grubu, Türk halkına mal olmuştur. Böylesine özel bir günde Barış Manço’yu da yad ediyor ve buradan ona selam gönderiyorum” diye konuştu. Konserin sonunda festival komitesi ve grup üyeleri birlikte 10. yıl ve İzmir Marşı’nı kalabalıkla birlikte seslendirdi. İki saat boyunca Subaşılılara müzik ziyafeti yaşatan Kurtalan Ekspres grubunun üyeleri, gecenin sonunda hayranlarına imza dağıtarak fotoğraf çektirdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.