yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2568
EURO
34,8313
ALTIN
2.437,06
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

SUBAŞI VE KAYTAZDERE’DEN BÖLGEYE YARDIM

SUBAŞI VE KAYTAZDERE’DEN BÖLGEYE YARDIM
13.02.2023 12:38
0
A+
A-

Subaşı ve Kaytazdere Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 kentte büyük yıkıma yol açan depremin ardından yardım seferberliğini sürdürüyor.

Haber / Zeynep TAŞTAN 

Subaşı ve Kaytazdere Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 kentimizde büyük yıkıma yol açan depremin ardından yardım seferberliğini sürdürüyor. Subaşı ve Kaytazdere Belediyesi’nden toplanan 2 kamyon yardım malzemesi Kahramanmaraş’a bağlı Nurhak Beldesi’yle Adıyaman’a bağlı Gölbaşı Harmanlı Beldesine ulaştı. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay da deprem bölgesine giderek yardımların yerine ulaşmasını sağladı.

‘Vatandaşlara çağrıda bulundular’..

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kahramanmaraş Belediye Başkanı İlhami Bozan’la da görüşerek sürdürülen çalışmalara destek verdi. Yardım faaliyetlerine bizzat katılan Başkan Turan Canbay, “Yardım çalışmalarımıza 6 Şubat sabahı erkenden başladık. Vatandaşlarımıza çağrıda bulunduk. Sağ olsunlar duyarsız kalmadılar. Belediyemize adeta yardım yağmuru yaptılar. Bu güzel halkı ömrüm boyunca unutmayacağım. Depremden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacağı birçok malzemeyi sağ salim hedeflediğimiz yerlere ulaştırdık. Kahramanmaraş ziyaretimiz sırasında Belediye Başkanımız İlhami Bozan’la görüşerek Subaşı ve Kaytazdere halkının selamlarını, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

Belde halkına teşekkür..

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal da yaptığı açıklamada, “Kaytazdereli hemşerilerimizin güçlü desteği ile yardım kamyonumuzu Adıyaman ilimize uğurladık, Afet bölgesine yardım kampanyamızda malzemelerin toplanması ve tasnifi için yoğun çaba gösteren tüm belde halkımıza ve belediye personelimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.