yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

‘SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ’

‘SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ’
03.07.2023 13:24
0
A+
A-
  • Türkiye Masa Tenisi Genç Milli Takımlar Sorumlusu Bayram Ali Yıldız, Yunanistan’da gerçekleştirilen Yıldız-Genç Balkan Şampiyonası’nda 16 madalya kazanarak tarihi başarı elde eden milli takımımızı tebrik etti.

Deneyimli spor adamı, bu kategoride ilk kez 3 altın ve toplamda 16 madalyaya ulaştıklarını belirterek, “Sporcularımızla gurur duyuyoruz” dedi.

Onur ERDİK

28 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Yunanistan’ın Orestiada şehrinde yapılan Yıldız-Genç Balkan Şampiyonası’nda Türkiye rüzgarı esti. Yıldız-Genç Milli Takımımız, tarihte ilk kez 3’ü altın olmak üzere toplamda 16 madalya alarak tarihi başarıya imza attı.

Yıldızlarda fırtına gibiydik..

Görkem Öçal, Kenan Eren Kahraman ve Mustafa Nephan’dan oluşan yıldız erkek milli takımımız altın madalya kazandı. Büşra Demir, Elifnaz Dinçer, Aybüke Banu Şimşek ve Asude Tuba Şimşek’ten oluşan yıldız kız milli takımımız da yine altın madalyanın sahibi oldu. Uğur Can Dursun, Hakan Işık, M. Ali Karaboğa ve Arda Temel’in yer aldığı genç erkek milli takımımız da yine ülkemize altın madalya kazandırdı. Doubble mix’te Görkem Öçal ve Büşra Demir’den oluşan takım altın madalya aldı. Uğurcan Dursun ve Zeynep Karaca çifti de bronz madalya kazanmış oldu. Double’da Büşra Demir ile Aybüke Banu Şimşek çifti altın, Görkem Öçal-Eren Kahraman çifti gümüş ve Mustafa Nephan da bronz madalya kazandı. Ferdilerde Büşra Demir yıldızlarda, Hakan Işık da gençlerde Balkan şampiyonluğu elde etti. Görkem Öçal, Mustafa Nephan, Asude Tuba Şimşek ve Elifnaz Dinçer, yıldızlarda balkan üçüncülüğüyle organizasyonu tamamladı. Gençlerde de Uğur Can Dursun ve Zeynep Karaca, yine üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

‘Sporcularımızla gurur duyuyoruz’..

Yunanistan’daki Balkan Şampiyonası’nı değerlendiren Türkiye Masa Tenisi Genç Milli Takımlar Sorumlusu Yalovalı antrenör Bayram Ali Yıldız, “Yunanistan’ın Orestiada kentinde yapılan Yıldız-Genç Balkan Şampiyonası’nda sporcularımız, ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Masa tenisindeki başarı çıtamızı her geçen gün yükseltiyoruz. Balkan Şampiyonası’ndaki üstün başarılarından dolayı sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu, her daim bizlerin yanında ve eksikliklerini biran bile olsun hissettirmiyorlar. Bu anlamda da federasyonumuza şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.