yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4583
EURO
34,7647
ALTIN
2.412,88
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

SPORCU SAYISI 10’A YÜKSELDİ

SPORCU SAYISI 10’A YÜKSELDİ
08.09.2022 15:06
0
A+
A-

GENÇ OYUNCU VİP’TE

Lig ve kupa hazırlıklarını sürdüren HDI Sigorta Yalova VİP, bir yandan da transfer görüşmelerini de devam ettiriyor. Turuncu-sarılılar, son olarak Elazığ Basket Kulübü forması giyen 19 yaşındaki genç oyuncu Ecenur Türk’ü kadrosuna kattı.

  • İç transferde 5 ve dış transferde de 4 oyuncuyla anlaşan Yalova VİP, Ecemnur’un transferiyle birlikte kadrodaki oyuncu sayısını da 10’a yükseltmiş oldu. Temsilcimiz, hafta sonuna kadar transferi bitirip sezonu açmayı amaçlıyor.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Federasyon Kupası’nda mücadele edecek HDI Sigorta Yalova VİP, kadrosuna genç bir ismi dahil etti. Turuncu-sarılı takımımız, Beşiktaş altyapısından yetişen ve son olarak Elazığ BK formasıyla Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nden üst lige çıkma başarısı gösteren Ecenur Türk’le anlaştı.

Gelecek vadediyor..

Tecrübeli ve genç oyunculardan kurulu kadrosuyla 2022-2023 sezonunda ilimizi temsil edecek HDI Sigorta Yalova VİP, ilk olarak Kadınlar Basketbol Federasyon Kupası’nda görücüye çıkacak. Eskişehir’deki turnuvanın hemen ardından lig hazırlıklarına başlayacak temsilcimiz, 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda oynayabilen 19 yaşındaki Ecenur Türk’ün transferini bitirdi. Gelecek vadeden oyuncu, Furkan Sağlık’ın başantrenörlüğünü yaptığı HDI Sigorta Yalova VİP’te başarılı bir sezon geçirmesi bekleniyor.

Kadrodaki oyuncu sayısı 10’a yükseldi..

Öte yandan Ecenur’un transferiyle birlikte turuncu-sarılı ekibimizde oyuncu sayısı 10’a yükseldi. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde geride bıraktığımız 2021-2022 sezonunda play-off finaline kadar yükselerek dikkatleri üzerine çeken HDI Sigorta Yalova VİP, yeni sezon için iç transferde; Nazlı Güler, Miray Uzunoğlu, Başak Altunbey, Ecem Erk ve Zehra İmamoğlu’yla tekrar el sıkışmıştı. Dış transfer çalışmaları kapsamında temsilcimiz; Davion Wingate, İrem Beriş, İlemnur Akengin ve İpek Garip’i kadrosuna katmıştı. Son olarak Ecemnur Türk’ü de transfer eden VİP’in kadrosundaki oyuncu sayısı 10’a yükseldi. Turuncu-sarılı kulüp, hafta sonuna kadar transferi bitirmeyi hedefliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.