yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANDI

SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZALANDI
07.09.2023 14:49
0
A+
A-
  • Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Misli arasında Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımı resmi sponsorluğu anlaşması imzalandı.

 

Onur ERDİK

Kemer Country Club’da gerçekleştirilen törene, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu, TVF Organizasyon ve Pazarlama Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan, TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Sezgin Eren, milli sporcular İlkin Aydın ve Elif Şahin katıldı.

‘Yüzde yüz olimpiyatlarda yer alacağız’..

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Yıldırım Demiören’in Türk sporuna uzun yıllardır desteğine yakından şahit olduğunu belirterek, “Ben ilk olarak rahmetli Erdoğan Demirören ağabeyimizin özel ödülünü almıştım. Kendisi, ‘Ne kadar güzel şeyler oluyor bu voleybolda, benim voleybola sevgim ayrı’ demişti. Öncelikle Demirören ailesine Türk sporuna verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Sultanlar Ligi dünyanın en iyi ligi. Avrupa’da son oynanan şampiyonada 2 Türk takımının oynaması Türk spor tarihinde bir ilktir. Paydaşlardan söz ediyorum ki bu paydaşlar sponsorlarımız ve kulüplerimiz. Bugün Sultanlar, daha önce final oynayıp da şampiyon olamadığımız yerde şampiyonluk elde ettiler. Geldiğimiz noktada son olimpiyat, Avrupa ve dünya şampiyonunu yeniyorsunuz. Bu zaferi elde eden Sultanlar, ‘Türk voleybolunda sıra ne var’ diye sorulduğunda ‘ne varsa zirveye talibiz’ diyorlar. Olimpiyat elemesi oynanacak ve yüzde yüz olimpiyatlarda yer alacağız” diye konuştu.

‘Sponsorların desteğini unutmayacağız’..

Avrupa şampiyonluğu sonrasında Türk bayrağını göndere çekilişi ve İstiklal Marşı’nın okunuşu sırasında eşsiz duygular yaşadıklarını dile getiren Üstündağ, “Bu zaferler elde edilirken de sponsorların desteğini unutmayacağız. Misli, bugün itibarıyla Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’mızın sponsoru oldu. Destekleri daha fazla almanın mutluluğunu sizlerle yaşıyoruz. Ben ve ekibim güzel işler yapmaya gayret ediyoruz. Bu iş birliğinin Türk voleyboluna, Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum. Sıradaki olimpiyatlarda bu mutluluğu ülkeye yaşatmanın gayretini vereceğiz. Tüm paydaşlarımızla gurur duyuyorum Sayın Demirören size ve ekibinize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

‘Hedefimiz mutluluğu milletimize tekrar yaşatmak’..

Türk voleybolunun son dönemde önemli bir mesafe kat ettiğini söyleyen Üstündağ, şöyle devam etti: “Geldiğimiz noktada son Avrupa şampiyonunu, son dünya şampiyonunu ve son Olimpiyat şampiyonunu yenmiş bir takımımız var. Önümüzde Olimpiyat seçmeleri var. Kesinlikle orada olacağız, daha önce de Olimpiyatlarda mücadele etmiştik. Hedefimiz bu kez kürsüye çıkarak son iki şampiyonluğumuzda yaşattığımız mutluluğu milletimize tekrar yaşatmak.” Açıklamaların ardından Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a günün anısına özel hediye ve plaket takdim etti. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Oktay ve Misli Genel Müdürü Zafer Reisoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.