yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3072
EURO
34,6552
ALTIN
2.409,24
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

SOYLU’DAN ŞEHİT AİLESİ’NE TAZİYE ZİYARETİ

SOYLU’DAN ŞEHİT AİLESİ’NE TAZİYE ZİYARETİ
08.05.2022 15:56
0
A+
A-

 

 

Haber \ Zeynep TAŞTAN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü Zeytin Dalı Harekatı Bölgesi’nde şehit olan Teğmen Talha Bahadır’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çiftlikköy Sultaniye’de bulunan şehidin baba ocağına gelen Bakan Soylu, şehidin babası Hakkı, annesi Emine ve kardeşleri Yasir, Hamza, Halime Bahadır ile görüşerek, taziyesini iletti. Ziyarete Bakan Soylu’nun yanı sıra Vali Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar, Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ve MHP İl Başkanı Namız Öz de katıldı.

Bakan Soylu, dua etti..

Şehidin baba evinde, kardeşi din kültürü öğretmeni olan Yasir Bahadır tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, Şehit Teğmen Talha Bahadır için dualar etti. Bakan Soylu, Şehit Talha Bahadır’ın Babası Hakkı Bahadır’a, “Sabrınıza minnettarız. Allah razı olsun” diyerek tesellide bulundu. Ziyaretten dolayı Bakan Soylu’ya teşekkür eden Baba Hakkı Bahadır, “Allah devletimize-milletimize zeval vermesin. Allah sizi var etsin. Sayın Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Allah eksikliğinizi vermesin. Çok önemli vatan-millet. Allah’a hamdolsun iliklerimize kadar devletimizi-milletimizi yanımızda hissettik” diye konuştu. Bir süre aile ile sohbet eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşlarla da görüştükten sonra Bursa’ya hareket etti.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.