yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

SOYER’DEN DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ MESAJI

SOYER’DEN DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ MESAJI
27.03.2023 11:37
0
A+
A-
  • Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Tiyatroya seyirci kalmak yerine tiyatro seyircisi olmak, bu sanata ve sanatçılara en büyük destek demektir” dedi.

 

Haber \ Esin KAYA

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Soyer yayımladığı mesajında, “Sanat; özgür ve özgün düşüncelerin, yaratıcılığın, hayal gücünün çeşitli yollarla dışavurumudur. Sanatın en kıymetli alanlarından biri olan tiyatronun ise, dünden bugüne her zaman eğiten, düşündüren, sorgulatan bir yanı olmuş; perdeler daima bu sorumluluk bilinciyle açılmıştır. Karakterlerden dekorlara kadar sahnede bulunan her şey izleyicilerine bir mesaj iletmiş, farklı duygular hissettirmiş; bu yönüyle de tiyatro, insandan insana önemli bir iletişim aracı olmuştur. Gücünü edebiyattan, müzikten ve sesten alan bu güzide sanat dalında en büyük gücü de izleyici sağlar. Tiyatroya seyirci kalmak yerine tiyatro seyircisi olmak, bu sanata ve sanatçılara en büyük destek demektir. Bu duygu ve düşüncelerle tiyatronun gelişmesine ve daha geniş kitlelere ulaşmasına katkıda bulunan, tiyatroya gönül veren bütün tiyatro severlerin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. Allah’a emanet olun” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.