yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

CHP’Lİ KAŞIKÇI, İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

CHP’Lİ KAŞIKÇI, İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY
09.07.2023 14:23
0
A+
A-
  • CHP Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi Savaş Kaşıkçı, kongre öncesinde ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nde başlayan kongre sürecinde Çiftlikköy’de Savaş Kaşıkçı ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Çiftlikköy Belediye Meclis Üyesi olan Kaşıkçı, ilçe binasında düzenlediği toplantıda adaylığını duyurdu. Kaşıkçı’nın adaylık açıklamasında partililer ilçe binasına sığmadı.

‘Üzerime düşen görevleri yapmaya çalıştım’

2015 yılından bu yana gençlik kolları başkanlığı, ilçe yöneticiliği ve belediye meclis üyeliği görevlerinde bulunduğunu anlatan Kaşıkçı, “Bu partide bayrak astım, çay taşıdım, üzerime düşen her görevi gururla yapmaya çalıştım. Şimdi daha onurlu ve zorlu bir göreve soyunuyorum. Yıllardan beri getirdiğim birikimim ve emeğimle çalışmalar yapıyorum” dedi. Partinin tüm üyelerini kapı kapı gezdiğini ve kendisini anlattığını söyleyen Kaşıkçı, ilçe başkanlığında hedefinin yerel seçimler olduğunu ifade etti.

‘Gündemi belirleyen olacağız’

Kaşıkçı, açıklamasına şöyle devam etti: “Önceliğimiz yerel seçimlerde Çiftlikköy Belediyesi’ni almak. Partimizin tüm üyeleri benim için aynı değerde ve aynı önemde. Partimize seçime kazandıracak, partimizin bayrağını en tepeye çıkartacak tüm çalışmaları yapacağız. Artık gündemi takip eden değil, gündemi belirleyen olacağız. Sessizce izleyen taraf değil, ses çıkartan taraf olacağız. Partiyi sadece belli insanların geldiği bir yer olmaktan çıkartıp tüm üyelerimize kapımızı açacağız, ilçe binasını tüm Cumhuriyet Halk Partililerin evi haline getireceğiz. Bunun için de seçilir, seçilmez ilçe binamızda modernizasyon çalışması yapacağız. Bu ilçe binası artık sadece Çiftlikköy’deki tüm Cumhuriyetçilerin, Atatürkçülerin kalesi haline gelecek. İktidar yolunda partimizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz. Mahalle komisyonları kurarak sık sık etkinlikler düzenleyeceğiz, ilçe esnafımızla bütünleşeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.