yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C

SON KURBAN ÇAVUŞÇİFTLİĞİ!

SON KURBAN ÇAVUŞÇİFTLİĞİ!
09.02.2022 13:42
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Yalova Süper Amatör Küme’de bu sezona damga vuran ve ligde fırtına gibi esen Tavşanlı Belediyespor’a rakip dayanmıyor. Mavi-Beyazlı Altınova temsilcisi, şampiyonluk yolunda üst üste 14.maçını da kazandı. Son olarak derbide Çavuşçiftliği Kültürspor’u 8-1 gibi farklı skorla yenmesini bilen Serkan Özdemir’in öğrencileri, en yakın rakibi Çınarcık’la arasındaki 9 puanlık farkı da korudu.

 

İlk yarı 3-1 tamamlandı..

Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya çok iyi başlayan Tavşanlı Belediyespor, ilk 45 dakikadaki 3-1’lik skor avantajıyla ikinci devreye başladı. İkinci 45 dakikaya da 5 gol birden sığdıran Mavi-Beyazlılar, Çavuşçiftliği Kültürspor’u Altınova derbisinde 8-1’lik skorla geçip hanesine 3 puan daha ekledi.

 

42 puana yükseldi..

Çavuşçiftliği Kültürspor karşısında elde ettiği 8-1’lik galibiyetin ardından Tavşanlı Belediyespor, 42 puanla namağlup liderliğini sürdürdü. 8 puanda kalan Çavuşçiftliği Kültürspor da 8 puanla ateş hattının bir basamak üstünde ve 10.sırada kendisine yer buldu.

 

‘Oyuncularımı tebrik ediyorum’..

Farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirten Tavşanlı Belediyespor Teknik Direktörü Serkan Özdemir, “Örnek bir takım olarak centilmence mücadelemizi sürdürerek maçlarımıza çıkıyoruz. Sezon başı hedeflediğimiz yolda namağlup olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Bu maçta da kusursuz oynayarak farklı galip gelen takımımı, oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün maçımızı izleyerek her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç, Tavşanlı Belediyespor Kulüp Başkanı İsmail Oran, Genel Kaptan Murat Taşkömür’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.