yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4615
EURO
34,7745
ALTIN
2.420,41
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

‘Son 30 saniyedeki akıllı savunmamız ve hücum performansımızla maçı aldık’

‘Son 30 saniyedeki akıllı savunmamız ve hücum performansımızla maçı aldık’
24.02.2022 15:11
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde play-off sıralamasını yakından ilgilendiren karşılaşmada Fenerbahçe Gelişim’i son anlardaki mucize geri dönüşle 72-67 deviren HDI Sigorta Yalova VİP, play-off yolunda dev bir adım daha attı. Matematiksel anlamda olmasa da ilk 9’u garantileme yolunda önemli bir zafere imza atan Turuncu-Sarılılar, dört gün arayla oynadığı ikinci maçı da kazanmasını bildi.

 

‘Son 30 saniyedeki akıllı savunmamız ve hücum performansımızla maçı aldık’..

72-67 kazanılan Fenerbahçe Gelişim maçı sonrası konuşan HDI Sigorta Yalova VİP Başantrenörü Furkan Sağlık, “Geçtiğimiz Cumartesi günü İzmir’deydik. Son topa kalan bir galibiyet aldık. O bizim için çok önemliydi ama çok yorulduk. Bu müsabaka sonrası yeterince dinlenemeden ve antrenman yapamadan Fenerbahçe Gelişim ile sahamızda oynadık. Fenerbahçe çok genç, bütün maç baskı yapan ve koşan bir takım. Açıkçası baskıları bizi çok yordu. Ancak takım halinde doğru hamleleri yaparak iyi bir reaksiyon verdik ve son 30 saniyedeki akıllı savunmamız ve hücum performansımızla maçı aldık. Çok mutluyuz. Bizim için play-off yolunda çok önemli bir galibiyetti. Cebimize kesin koymamız gereken bir karşılaşmaydı. Kazandığımız için takımımdan çok memnunum” açıklamasında bulundu.

 

‘Manisa deplasmanında kesinlikle kazanmalıyız’..

Ligin 23.haftasında deplasmanda Turgutlu Belediyespor ile karşılaşacaklarını söyleyen Sağlık, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Geçen hafta son topta kazandık. Bu hafta son topta kazandık. Şimdi bu ayarda bir tane daha maç var. Hem de deplasmanda. Orada işi biraz sıkı tutup kazanırsak; sonra play-off’taki yerimizi garantiliyoruz. Bunun ardından da 4,5 ya da 6.sırada olup olmayacağımızı belirleyecek maçlar oynayacağız. O yüzden Manisa deplasmanında kesinlikle kazanmalıyız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.