yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3954
EURO
34,8028
ALTIN
2.399,13
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

SOKAK VE SAHİPLİ HAYVANLARA HİZMET VERECEK

SOKAK VE SAHİPLİ HAYVANLARA HİZMET VERECEK
22.05.2023 18:31
0
A+
A-
  • Armutlu ilçesinde sokak hayvanları ve sahipli hayvanlara hizmet verecek olan Armutlu Geçici Hayvan Bakımevi tamamlanma aşamasına geldi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Armutlu Belediyesi tarafından yapılacak olan Armutlu Geçici Hayvan Bakımevi’nin temeli kısa bir süre önce atılmıştı. Bakımevi tamamlanma aşamasına geldi. Armutlu Belediyesi ile Tarım Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol neticesinde yapımına başlanan barınak 704 metrekarelik bir alana sahip olacak. Sokak hayvanlarının yanı sıra ilçedeki sahipli hayvanlara da sağlık hizmeti sunacak olan merkezde veteriner de görev yapacak. Hayvanlara da hizmet vermenin belediyecilik anlayışlarının bir parçası olduğunu ifade eden Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, “Hayvan dostlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Armutlu Geçici Hayvan Bakımevi ile sokak hayvanlarının bakımını, tedavisini ve rehabilitasyonunu sağlayacağız. Ayrıca sahipli hayvanlara da ücretsiz sağlık hizmeti vereceğiz. Hayvanlara hizmet vermek hem vicdani hem de toplumsal bir sorumluluktur. Bu sorumluluğun bilincindeyiz ve merkezimizi en kısa süre içerisinde bitirerek hizmete sokacağız” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.