yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3596
EURO
34,6202
ALTIN
2.382,24
BIST
10.181,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI
18.07.2023 14:01
0
A+
A-

YALOVA İL ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN “ONLAR BİZE EMANET”KAMPANYASI

  • Yalova İl Ülkü Ocakları, sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve toplumda duyarlılık oluşturmak amacıyla “Onlar bize emanet” sloganıyla anlamlı bir kampanya başlattı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İl Ülkü Ocakları Başkanı Mahmut Nedim Suiçmez’in liderliğinde gerçekleştirilen etkinlik, sahipsiz ve sessiz dostlarımız olan sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarına dikkat çekiyor. Sıcak yaz günleriyle birlikte sokak hayvanlarının susuz kalma riski artıyor. Bu nedenle Ülkü Ocakları üyeleri, harekete geçerek şehrin farklı noktalarına su ve mama kapları yerleştirdi. Başkan Suiçmez’in talimatlarıyla organize olan genç ülkücüler, hayvanların yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara bir nebze de olsa yardımcı olmak için hummalı bir çalışma yaptı. Sokak hayvanlarına karşı duyarlılık gösteren Yalova İl Ülkü Ocakları üyeleri, bu güzel davranışlarıyla topluma örnek olmaya devam ediyor.”Onlar bize emanet” kampanyası toplumda olumlu yankı uyandırıyor.Bu anlamlı kampanya ile Yalova İl Ülkü Ocakları, toplumda hayvan sevgisini ve duyarlılığını artırarak hayvanların refahını sağlamaya yönelik önemli bir adım attı.

‘SEN DE SOKAĞINA ‘BİR KAP SU VE BİR KAP MAMA’ KOY’..

Başkan Suiçmez, yaptığı açıklamada, “Havaların ısınmasıyla birlikte sokak hayvanlarının susuz kalma riski artıyor. Bu nedenle ‘Bir kap su ve bir kap mama’ sloganıyla sokaklara mama ve su bırakma kararı aldık. Yeryüzündeki canlara merhamet edin ki, göktekiler de size merhamet etsin. Yalova İl Ülkü Ocakları olarak sıcak yaz günlerinde sokak hayvanlarını da düşünüyoruz. Tüm vatandaşlarımızı ‘Bir kap mama, bir kap su’ kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz. Onlar bize emanet. Sen de sokağına ‘Bir kap su ve bir kap mama’ koy”şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.