yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

ŞİRKETLERDE YENİ HAFTA BAŞLADI

ŞİRKETLERDE YENİ HAFTA BAŞLADI
15.08.2023 14:45
0
A+
A-

MARİNER’İN LİDERLİK CEPTE, PERSONEL AŞ PES ETMEDİ!

  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı, geçtiğimiz Pazartesi günü oynanan karşılaşmalarla başladı.

A Grubu’nda haftanın açılış maçında Mariner Mühendislik, AKKİM’i 6-3 devirerek normal sezonun son haftası öncesinde çeyrek finale liderlik unvanıyla yükselmeyi garantiledi.

  • B Grubu’nda ise Yalova Belediyesi Personel AŞ, ilk 4 iddiasını sürdürebilmesi için mutlaka kazanması gereken müsabakada Elektromarketim’i ilk yarıda kaydedilen gollerle 2-1 devirdi ve çeyrek final şansını son maçlara taşıdı.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde futbol heyecanı aralıksız sürüyor. Onlarca sporcunun mücadele verdiği ve yüzlerce futbolseverin de ilgiyle izlediği organizasyonda dördüncü haftaya girildi. Pazartesi mesaisi kapsamında dördüncü haftanın açılış maçlarında birbirinden kritik iki müsabaka vardı. A Grubu’nda namağlup lider Mariner Mühendislik, AKKİM’i geriden gelip yenmesini bildi ve bir önceki haftada çıkmayı garantilediği gruplardan liderlik unvanıyla çeyrek final biletini cebine koydu. B Grubu’nda haftanın en önemli maçlarından birine sahne olan karşılaşmada Yalova Belediyesi Personel AŞ, üst üste galibiyetlerle yükselişe geçen Elektromarketim’i devirip çeyrek final için umudunu sürdürdü.

Personel AŞ yarışı bırakmıyor..

Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde B Grubu’nda dördüncü haftanın açılış maçında Elektromarketim ile Yalova Belediyesi Personel AŞ, Kaptan Halı Saha tesislerinde kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen ve turnuvanın gol anlamında en kısır geçen karşılaşmasında ev sahibi Elektromarketim, ilk bölümlerde Cudi Beşe ile öne geçti. Ancak devrenin ilerleyen bölümlerinde Personel AŞ, öne Muhammed Üstün’le eşitliği yakaladı. Ardından Kaan Han Bahadır’ın golüyle konuk ekip, devre arasına 2-1 önde girdi. İkinci yarının son bölümlerinde tempo artarken; duraklamalarda Tolga Özdem’in kendi yarısından doğrudan kaleye gönderdiği top ağlara gitti. Ancak yapılan ‘VAR’ incelemesinde ceza sahası içerisinde Onur Uğur’lun Nihat Şeker’i müdahalesi faul olarak değerlendirildi ve Elektromarketim’in bu golü iptal oldu. Müsabaka da 2-1 Personel AŞ’nin üstünlüğüyle noktalandı. Bu sonuçla Elektromarketim 6 puanda kalırken; 4 puana yükselen Personel AŞ, çeyrek finale çıkma şansını son haftaya taşıdı.

Mariner doludizgin..

Son iki turnuvanın şampiyonu Mariner Mühendislik, A Grubu’nda dördüncü haftanın açılış maçında AKKİM’e konuk oldu. Sarı-lacivertliler, geriye düştüğü mücadelede 3 dakikada 3 gol buldu ve skor biranda 3-1’e geldi. İlk yarının duraklamalarında Murat Güneş’in golüyle umutlanan AKKİM, devre arasına 3-2 geride girdi. İkinci yarıda oyun kontrolünü elinde tutan Mariner Mühendislik, Ahmet Seyfi Yüksel’in yıldızlaştığı müsabakayı 6-3 kazanmasını bildi. Bu sonuçla Mariner, son hafta öncesi 12 puan ve namağlup bir şekilde çeyrek finale lider olarak gitmeyi garantiledi. AKKİM ise 6 puanda kaldı.

Bugün iki maç oynanacak..

Öte yandan Winner Sport’un düzenlediği 2023 Şirketler Kupası Yaz Ligi’nde dördüncü hafta heyecanı bugün oynanacak iki karşılaşmayla devam edecek. Kaptan Halı Saha tesislerinde saat 19.00’da B Grubu’nda Armagaz ile Yaşa Gemi kozlarını paylaşacak. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde ise A Grubu’nda Pınarbaşı ile Tersan Tersanesi karşılaşacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.