
KUPANIN SAHİBİ BELLİ OLUYOR!
Yalova’da düzenlenen Şirketler Ligi’nde 2026 yılının bahar turnuvası şampiyonu bugün oynanacak final karşılaşmasıyla resmen belli olacak.
Mariner Mühendislik ile Gemak Mustank takımları arasındaki dev final mücadelesini kazanacak takım kupayı müzesine götürecek.
Onur ERDİK
Winnersport tarafından düzenlenen ve şehrin en görkemli futbol turnuvası olarak gösterilen Şirketler Kupası’nda heyecan dolu maratonda sona gelindi. Mariner Mühendislik ile Gemak Mustank arasındaki final müsabakasıyla birlikte organizasyonun 2026 yılı şampiyonu da netlik kazanacak. Bugünkü dev finale futbolseverlerin de büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
Gemak Mustank zirvede, Mariner de üçüncü sırada yer almıştı..
Öte yandan 6 takımın katılım sağladığı Şirketler Ligi’nde birbirinden zorlu maçların ardından Gemak Mustank, 11 puanla grubu zirvede bitirdi ve yarı finale yükseldi. Mariner Mühendislik de 10 puan ve averajla üçüncü basamakta kendisine yer bulup yarı final biletini kazandı. Yarı final aşamasında Mariner Mühendislik, Yalova Belediyesi’ni eleyip finale adını yazdırdı. Gemak Mustank da Karmarine takımını saf dışı bırakarak finalde Mariner Mühendislik’in rakibi oldu.
Saat 18.30’da başlayacak..
Winnersport’un düzenlediği Şirketler Ligi’nde büyük final bugün Kadıköy Arena Halı Saha’da oynanacak. Müsabakanın başlama saati ise 18.30. Tek maç üzerinden yapılacak final karşılaşmasında karşılaşmayı kazanacak ekip şampiyonluğunu ilan edecek ve 2026 Şirketler Ligi kupasını müzesine götürecek. Final maçının hemen ardından kupa seremonisi gerçekleştirilecek.

