yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3781
EURO
34,7468
ALTIN
2.407,27
BIST
10.087,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C

ŞİRKETLER KUPASI’NDA SANTRA ZAMANI!

ŞİRKETLER KUPASI’NDA SANTRA ZAMANI!
19.02.2023 15:02
0
A+
A-

 

  • Yalovalıların beğeniyle takip ettiği Şirketler Kupası’nda ilk santra bugün yapılacak. Yaklaşık 1 ay boyunca ilimizde faaliyet gösteren firmalardan oluşacak futbol takımları, kıran kırana müsabakalarda kozlarını paylaşacaklar.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Şirketler Kupası 2023 bugün başlayacak. Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün sahibi olduğu Winner Sport, Yalova’ya futbol anlamında yeni bir renk ve soluk getirmişti. Geçen yıl Mariner Mühendislik’in şampiyon olduğu özel organizasyonda bu yıl 12 takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Organizasyonun ilk şampiyonu Cemre Tersanesi olmuştu. 90+4 Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yapacağı Şirketler Kupası 2023’te yeniliklerde hem oyuncular hem de taraftarlarla buluşmuş olacak. Canlı yayınların olacağı turnuvada Yalova İl Hakem Kurulu’nun atadığı hakemlerin yöneteceği karşılaşmalarda VAR teknolojisi de uygulanacak ve belki de turnuvanın en çok merak edileni de bu sistem olacak.

12 takım 2 gruba ayrıldı..

12 takımın 6’şarlı iki gruba ayrıldığı turnuvada grup ve diğer turlar da dahil toplam 38 karşılaşma oynanacak. Gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında A Grubu’nda; Mariner Mühendislik, Elektromarketim, Ece Marin, Beşiktaş Tersanesi, AKKİM ve Tersan takımları yer alacak. B Grubu’nda ise Sefine Tersanesi, Yalova Ro-Ro Port, Yalova Belediyesi Personel AŞ, A-B Makine, Güçlü Okulları ve Atakent Hastanesi takımları bulunuyor. Başlangıç vuruşunun 20 Şubat Pazartesi günü yapılacağı turnuvada; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftada 3 gün müsabakalar yapılacak. Günde çift maçın olacağı turnuvada yine önceki turnuvalarda olduğu gibi futbolseverlerin organizasyona büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

İlk santra bugün..

Şirketler Kupası 2023’ün ilk santrası bugün yapılacak. Saat 19.00’da Tersan Shipyard ile Mariner Mühendislik takımları karşı karşıya gelecek. Günün ikinci maçında ise Atakent Hastanesi ile Sefine Shipyard, saatler 20.00’yi gösterdiğinde 3 puan için sahaya çıkacak. Organizasyonun ilk haftasında ayrıca 22 Şubat Çarşamba günü 19.00’da AKKİM-Elektromarketim, 20.00’de Güçlü Okulları-Yalova Ro-Ro Port, 24 Şubat Cuma günü 19.00’da Ece Marin-Beşiktaş Tersanesi, 20.00’de de Yalova Belediyesi Personel A.Ş.-AB Makine takımları karşı karşıya gelecek ve turnuvanın ilk haftası tamamlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.