yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

ŞİRKETLER KUPASI’NDA ŞAMPİYON RO-RO PORT

ŞİRKETLER KUPASI’NDA ŞAMPİYON RO-RO PORT
09.03.2024 18:24
0
A+
A-
  • Yalova’nın en prestijli futbol turnuvası olan Şirketler Kupası’nda bir aylık yorucu maraton, geçtiğimiz Cuma akşamı oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi.

Kaptan Halı Saha Tesislerinin ev sahipliğini yaptığı organizasyonun kapanış mücadelesinde Yalova Ro-Ro Port, Beşiktaş Tersanesi’ni finalde 4-3 devirerek kupanın sahibi oldu.

 

Onur ERDİK

Yalovalı futbol antrenörleri Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün sahibi olduğu Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Kış Ligi’nde büyük finalin heyecanı yaşandı. Yaklaşık 1 ay süren turnuva final gecesiyle noktalandı. Kent77’den canlı yayınlanan maçta Ro-Ro Port ile son şampiyon Beşiktaş Tersanesi kozlarını paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi Rıza Burak Kahriman ve arkadaşları 4-3’lük skorla kazanmasını bildi.

Şehrin en görkemli turnuvasında kupayı müzesine götürdü..

Kaptan Halı Saha Tesislerindeki dev finali Batuhan Kösem yönetti. Batuhan Akkuş ise AVAR olarak görev yaptı. Maça iki takım da golle başladı. Karşılaşmanın 5.dakikasında Erdal Akyol, Beşiktaş Tersanesi’ni 1-0 öne geçirdi. 20.dakikada Rıza Burak Kahriman, Ro-Ro Port’un beraberlik golünü kaydederek durumu 1-1 yaptı. İlk yarı da bu skorla sona erdi. İkinci devreye etkili giriş yapan Ro-Ro Port, 27.dakikada Rıza Burak’la 2-1’lik avantajı yakaladı. 33’te sahne alan Beşiktaş Tersanesi’nden Rıza Altıntaş, skoru 2-2 yapan golü attı. 5 dakika sonra Beşiktaş Tersanesi penaltı kazandı. Topun başına geçen Rıza Altıntaş, meşin yuvarlağı ağlara göndererek siyah-beyazlıları 3-2’lik üstünlüğe taşıdı. Pes etmeyen Ro-Ro Port, 40.dakikada Rıza Burak Kahriman’ı penaltısıyla 3-3’lük beraberliği yakaladı. 44’te Oğuz Akyıl, kontratakta kaleci Samet Şahin’i avladı ve maçın skorunu 4-3 olarak belirledi. Böylece Yalova Ro-Ro Port, Şirketler Kupası’nda ilk şampiyonluğunu elde etti.

Kupa töreni düzenlendi..

Final maçının ardından kupa seremonisine geçildi. Turnuvaya katkı sağlayan sponsorlara plaketleri verildi. Turnuvanın en iyi kalecisi Ro-Ro Por’un başarılı file bekçisi Eren Savaşır oldu. Şirketler Kupası’nın en değerli oyuncusu ise yine Ro-Ro Port’tan Rıza Burak Kahriman seçildi. Organizasyonun gol krallığını Mariner Mühendislik’ten Enes Dışpınar elde etti. Şirketler Kupası 2024 Kış Ligi’nde ikinci olan Beşiktaş Tersanesi’ne kupa ve madalyalarını, Beşiktaş Tersanesi Teknik Hizmetler Müdürü Recep Zekeriyaoğlu takdim etti. İlk kez şampiyon olan Yalova Ro-Ro Port ise kupa ve madalyalarını Fenerbahçeli eski milli futbolcu Faruk Yiğit’in ellerinden aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.