yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
20°C
Yalova
20°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

SIRADIŞI KONSEPTİ İLE VARİL KAFE AÇILDI

SIRADIŞI KONSEPTİ İLE VARİL KAFE AÇILDI
13.12.2021 15:23
0
A+
A-

 

 

Haber / Esin KAYA

İşletmeciliğini Okan Sancak ve Orbay Özer’in yaptığı Varil Kafe, hizmete açıldı. Gazipaşa Caddesi Raşit Ağa İşhanı No:8/17 adresinde misafirlerini ağırlayacak olan Varil Kafe’nin açılış törenine; Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, MHP İl Başkanı Namık Öz, İYİ Parti İl Başkanı Ersin Akyüz, BBP İl Başkanı Munip Namal, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile davetliler katıldı. Açılış kurdelesini birlikte kesen protokol üyeleri işletme sahiplerine, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

‘HER ŞEY VARİLDEN’

Konuyla ilgili konuşan işletme sahipleri Sancak ve Özer, Varil Kafe’yi şöyle anlattılar: “Varil Kafe’yi farklı bir dizayn ile müşterilerimizin hizmetine sunduk. Kafemizi, diğer kafelerden ayıran en büyük özellik her şeyin varilden olması. Modernizmi varil konsepti ile birleştirerek bir farklılık ortaya koyduk. Kafemizi tamamen nostaljik konsept ile hazırladık. Çalan müziklerimizi de -80’ler, -90’lardan seçip çalıyoruz. Müşterilerimiz buraya geldiği zaman maziyi mutlaka anımsıyorlar. Kaliteli ve hesaplı menümüzle de müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Mutfağımızda her şey hijyen ve Covid-19 koşullarına uygun hazırlanıyor. Hem farklılığı hem de modernizmi içinde barındıran kafemize tüm Yalovalıları bekliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.