yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4150
EURO
34,8024
ALTIN
2.404,36
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

ŞİMDİ DAHA TECRÜBELİYİZ!

ŞİMDİ DAHA TECRÜBELİYİZ!
18.08.2022 14:55
0
A+
A-

 

  • Tarihinde ikinci kez Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele edecek Çiftlikköy Belediyespor’u yeni sezonda zorlu maraton bekliyor.

İki yıl önce ilk kez yer aldığı organizasyonda son haftaya kadar kümede tutunmaya çalışan ancak 2. Lig’e geriledikten sonra daha tecrübeli bir şekilde tekrar üst lige adını yazdıran kırmızı-siyahlı takımımız, birbirinden güçlü ekiplerle karşılaşacak.

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek Kadınlar Voleybol 1. Ligi’ndeki temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor, geçtiğimiz günlerde yapılan kura çekiminin ardından A Grubu’na düştü. İki yıl önce de 1. Lig organizasyonundayken kozlarını paylaştığı rakiplerinin birçoğuyla yeni sezonda da eşleşen kırmızı-siyahlı takımımız, bu kez deneyim kazanmış bir şekilde Lig 1’de boy gösterecek.

 

Zorlu rakipler var..

Çiftlikköy Belediyespor’un yer alacağı A Grubu’nda temsilcimizi güçlü rakipler bekliyor. Antalya’dan Muratpaşa Belediyesi, Balıkersir’den Edremit Belediyesi Altınoluk ve Nermin Hanım Zeytinliği Havran Belediyesi, Çanakkale’den Çanakkale Belediyespor, İzmir’Den AVR Atletik, Göztepe ve Karşıyaka, Sakarya’dan Sakarya Voleybol, İstanbul’dan da Vakıfbank, Yeşilyurt ve İstanbul BBSK ile eşleşen sultanlar, 22 haftalık maratonda play-off savaşı verecek.

22 Ekim’de..

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda yeni sezonun startı 22 Ekim 2022 tarihinde verilecek. 11 haftalık ilk yarı maratonu, 17 Aralık 2022 tarihinde tamamlanacak. Ligin ikinci devresi ise 24 Aralık 2022 tarihinde başlayacak. Ligde normal sezon, 12 Mart 2023 tarihinde sona erecek. Play-off’larda ise yarı final heyecanı 2023 Mart ve Nisan aylarında yaşanacak. Final serisi ise Nisan 2023 içerisinde tamamlanacak.

İzmir deplasmanıyla başlayacak..

Bir yıl aradan sonra veda ettiği Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’ne daha güçlü bir şekilde dönen Çiftlikköy Belediyespor, 2022-2023 sezonuna 22 Ekim Cumartesi günü start verecek. Ligin ilk haftasında İzmir deplasmanına gidecek kırmızı-siyahlı takımımız, AVR Atletik maçıyla maratona ‘merhaba’ diyecek.

Taraftarla ilk buluşma ikinci haftada..

İzmir’deki ilk hafta maçının ardından Çiftlikköy Belediyespor, taraftarıyla ikinci haftada buluşacak. 26 Ekim Çarşamba günü seyircisi önünde bir başka İzmir temsilcisi Göztepe ile kozlarını paylaşacak Çiftlikköy, üçüncü haftada yine İzmir yolculuğuna çıkacak. Karşıyaka deplasmanı dönüşü dördüncü haftada Edremit Belediyesi Altınoluk’u misafir edecek kırmızı-siyahlılar, Yeşilyurt deplasmanının hemen ardından evinde Çanakkale Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Sakarya Voleybol’a konuk olacak temsilcimiz, İstanbul BBSK ile seyircisi önünde yarışacak.

İlk yarıyı Havran’la bitirecek..

Ligin 9. haftasında Antalya Muratpaşa Belediyesi’ni misafir edecek Çiftlikköy Belediyespor, 10. haftada Vakıfbank deplasmanında şans arayacak. Kırmızı-siyahlı ekibimiz, Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda ilk yarının son haftasında sahasında İzmir Nermin Hanım Zeytinliği Havran Belediyesi’ni ağırladıktan sonra devre arasına girecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.