yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

SİGORTAM VE SEMT77 YARIŞIYOR

SİGORTAM VE SEMT77 YARIŞIYOR
07.11.2023 17:31
0
A+
A-
  • Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde 9.hafta müsabakaları tamamlandı. Zorlu karşılaşmaların oynandığı haftada Sigortam.net ile Semt77 Yalovaspor’un liderlik çekişmesi sürüyor.

İlk yenilgisini rakibine karşı aldıktan sonra zirveyi kaptıran yeşil-kırmızılı takımımız, 9.haftada Haremspor’u devirip tekrar çıkışa geçti.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde heyecan dolu 9.hafta geride kaldı. Yine basketbolseverler, birbirinden zorlu karşılaşmalara tanıklık ettiler. Zirvedekilerin hata yapmadığı haftada Sigortam.net ile temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, rakiplerini yenerek haftayı kayıpsız tamamladı.

Haremspor’u mağlup ettik..

Tarihinin en parlak dönemini yaşadığı TBL’nin 9.haftasında Semt77 Yalovaspor, saha ve seyircisi önünde Pizza Lazza Haremspor’la karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen mücadelede yeşil-kırmızılı takımımız, rakibini 80-77 devirmesini bildi. Bu sonuçla Semt77 Yalovaspor, 17 puan ve averajla haftayı ikinci sırada noktaladı. 15 puandaki Haremspor da 5.sırada kendisine yer buldu.

Sigortam.net farklı kazandı..

Şampiyonluk yolunda Semt77 Yalovaspor’un en dişli rakibi konumundaki Sigortam.net, Gaziantep Basketbol’a konuk oldu. İstanbul temsilcisi, zorlanmadığı mücadeleyi 72-58 galip tamamladı. Bu sonuçla 17 puandaki Sigortam.net, averajla liderlik koltuğundaki yerini korudu. Kırmızı-siyahlı ekip Gaziantep Basketbol da 15 puan ve  averajla 4.sırada haftaya nokta koydu.

Mersin zorlanmadı..

Zirve yarışının gerisine düşse de pes etmeyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u 83-68’lik skorla geçmesini bildi. Bu galibiyetle Akdeniz temsilcisi, 15 puan ve averajla 3.sıraya yükseldi. Kocaeli ekibi de 11 puan ve averajla 16.basamakta haftayı bitirdi.

Ankaragücü ligin dibinde..

Bu sezon kötü görüntü çizen MKE Ankaragücü Basketbol, konuk olduğu Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a 112-108 kaybetti. Sarı-lacivertliler, ligin son sırasına demirledi. Haftanın diğer maçlarında; Bornova Belediyesi Karşıyaka, seyircisi önünde Finalspor’a 94-79 boyun eğdi. Fenerbahçe Koleji’nin Kapaklıspor’a karşı 91-72 galip geldiği haftada Alagöz Holding Iğdır Basketbol, deplasmanda Esenler Erokspor’a 71-67 yenilmekten kurtulamadı. Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler, seyircisi önünde Çayırova Belediyesi’ni 86-73 ile geçti. Haftanın kapanış maçında  OGM Ormanspor, Konyaspor engelini 86-76 ile aşmasını bildi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.