yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

SICAK SOFRALAR TEKRAR KURULSUN

SICAK SOFRALAR TEKRAR KURULSUN
23.02.2023 15:11
0
A+
A-

AK PARTİ KADIN KOLLARI’NDAN DEPREMZEDELER İÇİN YENİ KAMPANYA

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük yıkımlara sebebiyet veren depremlerin ardından AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatlarını kapsayan, ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası’ başlatıldı.

‘Sıcak sofralar tekrar kurulsun’..

Yalova’da da sürdürülecek olan kampanya ile ilgili bilgiler veren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, “Sıcak sofralar tekrar kurulsun. Afet bölgesine yardımlarımızı, ilk günden bu yana değişen öncelikli ihtiyaçlara göre güncelleyerek destek olmaya devam ediyoruz. Depremden etkilenen ailelerin çadır kent ve konteynerlardaki öncelikli ihtiyaçlarından biri olan mutfak gereçlerini karşılamak için kampanya başlatıyoruz. Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız koordinasyonunda başlatılan mutfak seti kampanyasına tüm Kadın Kolları Teşkilat mensuplarımız en az 1 koli ile destek olacaktır. Sizler de destek olmak isterseniz mutluluk duyarız. Bir koli içerisinde: tencere, tava, çaydanlık, tabak, kase (en az 6 adet, açılmamış paketli), bardak (en az 6 adet, açılmamış paketli), çatal, kaşık (en az 6 adet), saklama kabı, ekmek bıçağı, sofra bezi malzemelerinden oluşacak kolimiz afet bölgesinde ihtiyaç tespiti önceden yapılmış noktalarda vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır. Teslim noktası: Yalova Belediyesi Gaziosmanpaşa Mahallesi YASMEK binası, Tuna Caddesi No:46/16 (Şehit Sercan Yazar Teknik Endüstri Meslek Lisesi yanı), son teslim tarihi: 25 Şubat Cumartesi saat:18.00’de” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.