yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4031
EURO
34,5974
ALTIN
2.384,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

SEZONUN EN BAŞARILISI YENİDEN KURTKÖY’DE

SEZONUN EN BAŞARILISI YENİDEN KURTKÖY’DE
02.07.2023 13:39
0
A+
A-
  • Yalova’da geride bıraktığımız 2022-2023 sezonunun en başarılı teknik adamı Yalçın Tekin Çetin, yeni sezon için yeniden Kurtköyspor’la anlaştı.

Başarılı çalıştırıcı, geçen sezon bordo-yeşilliler ile 1. Amatör Küme’de şampiyonluk yaşamış ve takımını Süper Amatör Küme’ye yükseltmişti.

  • Sezonun devamında 2. Amatör Küme takımlarından 1877 Üvezpınarspor’un başına geçen Yalçın Tekin Çetin, bu kez yeşil-beyazlıları 1. Amatör Küme’ye çıkardı.

 

Onur ERDİK

2022-2023 sezonunun A takımları çalıştıran teknik adamlar arasındaki en başarılısı olanı Yalçın Tekin Çetin, ligler tamamlandıktan sonra yeni sezon için Kurtköyspor’la el sıkıştı. Kariyeri açısından başarılı bir yılı geride bırakan deneyimli teknik adam, çalıştırdığı iki takımı da üst liglere çıkararak dikkatleri üzerine çekti.

Kurtköy’le anlaştı..

Geçen sezon Kurtköyspor ile 1. Amatör Küme A Grubu’nda namağlup şampiyonluk sevinci yaşayan ve bordo-yeşillileri Süper Amatör Küme’ye çıkaran 53 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, 2022-2023 sezonu bittikten sonra bordo-yeşilliler ile yaptığı görüşmede prensip anlaşmasına vardı. Yaz döneminin ilk günlerinde de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile deneyimli teknik adam, 2023-2024 sezonu için Süper Amatör Küme’de mücadele verecek Kurtköyspor’la anlaştığını duyurdu.

Aynı sezonda iki takımı üst lige taşıdı..

Öte yandan 53 yaşındaki Çetin, aynı sezonda iki farklı takımı üst lige taşımasıyla biliniyor. 2022-2023 futbol sezonu Yalova amatör liglerinde en başarılı teknik adam, Yalçın Tekin Çetin oldu. A takım düzeyinde iki farklı ekibi çalıştıran deneyimli teknik direktör, Kurtköyspor’u namağlup şampiyon bir şekilde 1. Amatör Küme’den Süper Amatör’e, sezonun devamında da 1877 Üvezpınarspor’u 2. Amatör Küme’den 1. Amatör Küme’ye taşıdı. Çetin, 2022-2023 sezonunda bir yılda iki takımı üst lige taşıyan tek teknik direktör oldu. Ayrıca Kurtköyspor ve Üvezpınarspor’un başında toplam 26 karşılaşmaya çıkan Çetin, sadece bir yenilgi aldı ve 2.65 puan ortalamasıyla bu anlamda da en yüksek ortalamaya ulaşan teknik adam unvanını da ele geçirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.