yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2292
EURO
34,7549
ALTIN
2.415,97
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Açık
20°C

SEYYAH OYUNCULAR TİYATROSU YALOVA’YA GELİYOR

SEYYAH OYUNCULAR TİYATROSU YALOVA’YA GELİYOR
21.11.2023 15:21
0
A+
A-
  • Seyyah Oyuncular Tiyatrosu, 26 Kasım Pazar günü Prenses ve Kurbağa Müzikali ve Kaçak Yapı adlı tiyatro ile Yalovalılar ile buluşacak..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Seyyah Oyuncular Tiyatrosu, 26 Kasım Pazar günü Prenses ve Kurbağa Müzikali ve Kaçak Yapı adlı tiyatro ile Yalovalılar ile buluşacak. Prenses ve Kurbağa Müzikali 26 Kasım Pazar günü 13.00 ve 15.00’da iki seans halinde Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde minik sanatseverler ile buluşacak. Aynı günün akşamı Kaçak Yapı adlı tiyatro oyunu 20.00’da RDKM’de sanatseverler ile buluşacak.

PRENSES VE KURBAĞA MÜZİKALİ YALOVA’YA GELİYOR…

Youtube’da  dinlenme rekorları kıran çocuk şarkılarının sahibi Onur Erol’un şarkılarıyla düzenlenen Prenses ve Kurbağa Müzikali’ne ilgi yoğun. “Prenses İle Kurbağa Müzikali” çocuk tiyatrosu, heyecan verici bir macera sunmak için sahneye çıkıyor. Bu büyülü oyun çocukları gülümsetecek, düşündürecek ve eğlendirecek. Oyunun hikayesi, Prenses, ormanda gezinirken kaybolur ve yardım ararken ormanın sakinleri arasında yaşayan Kral Kurbağa ile tanışır. Birlikte ormanın gizemli dünyasını keşfederler ve dostlukları, cesaretleri ve dayanışmaları sayesinde zorlukların üstesinden gelirler. Bu dokunaklı hikaye, çocuklara arkadaşlığın ve işbirliğinin önemini anlatır.  “Ram Sam Sam” şarkılarının eşlik ettiği, salona gelen misafirlerden tam puan alan bu oyun izlenmeye değer. Çocukları sanat ve tiyatro ile buluşturmak, güldürürken düşündürtmek vizyonunda olan Seyyah Oyuncular Tiyatrosu 26 Kasım’da 13.00 ve 15.00’da iki seans halinde Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde.

SEKSENLER DİZİSİNİN SEVİLEN OYUNCULARINDAN HARİKA BİR KOMEDİ OYUNU..

15 katlı bir binanın son katında hayatı sorgulayan dört insan Mala Hamdi, Yıkık Şakir, Berbatov ve Dilsizin yaşamı. Hayaller ve gerçekler arasında kalan işçi sınıfının yaşamı. Farklı yaşam tarzlarına sahip dört inşaat işçisinin, Etiler’de bitmek üzere olan inşaatın on beşinci katında toplumu irdelemesi ve yaşadıkları ilginç olaylar. Büyük hayallerini küçük hayatlara sığdıran insanların hikayesi. Bekçi Bekir rolüyle tanınan Hacı Ali Konuk, Osman Büyükercan, Ali Fuad Pekzeren ve Sinan Koşan’ın rollerini paylaştığı ‘Kaçak Yapı oyunu 26 Kasım Pazar günü 20.00’da Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde seyircisi ile buluşacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.