yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4652
EURO
34,8281
ALTIN
2.452,43
BIST
9.891,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

SEVİNMEYİ ÖZLEMİŞİZ!

SEVİNMEYİ ÖZLEMİŞİZ!
25.01.2022 15:22
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

2021-2022 sezonu ING Basketbol Süper Ligi’nde 18.hafta mücadelelerinin heyecanı yaşandı. Birbirinden önemli karşılaşmalarda genel anlamda favori ekipler kazanırken; bir maç ise ileri bir tarihe ertelendi. Beşiktaş Icrypex ile Frutti Extra Bursaspor arasında oynanması gereken maç, federasyon tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

 

Afyon’da farklı kazandık..

Ligde zor günler geçiren Semt77 Yalovaspor, kendisi gibi alt sıralardan kurtulma savaşı veren ve yeni yapılanmaya giden HDI Sigorta Afyon Belediyesi’ne konuk oldu. Yeşil-Kırmızılı takımımız, rakibini 33 sayı farkla 106-73 devirdi ve haftalar sonra parkeden gülerek ayrıldı. Yalova’ya farklı bir galibiyetle dönen Semt77 Yalovaspor, bir maçı eksik bir şekilde 22 puan ve averajla 12.sırada kendisine yer buldu. 21 puandaki Afyon temsilcisi de averajla küme düşme potasının bir basamak yukarısında ve 14.sırada haftayı kapattı.

 

Fenerbahçe Beko zirveyi bırakmıyor..

Şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe Beko, sahasında haftanın kapanış maçında Bahçeşehir Koleji ile kozlarını paylaştı. Sarı-Lacivertliler, rakibini 84-73’lük skorla geçmesini bildi. Bu galibiyetle Fenerbahçe Beko, 33 puanla liderlik koltuğunda yalnız kaldı. 28 puandaki Bahçeşehir Koleji de 8.basamakta haftaya nokta koydu.

 

Daçka, Bursa’da mağlup..

Zirve ortaklarından Darüşşafaka, Tofaş’a Bursa’da 81-65’lik skorla boyun eğdi. Bu sonuçla Daçka, 31 puanla ikinci sırada yer aldı ve Fenerbahçe Beko ile arasındaki galibiyet farkının 2’ye çıkmasına engel olamadı. Tofaş da 29 puanla 7.sırada yer aldı. Haftanın diğer karşılaşmalarında; Gaziantep Basketbol, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i deplasmanda 85-64 yenmesini bildi. Galatasaray Nef’in seyircisi önünde Aliağa Petkimspor’u 96-73 mağlup ettiği haftada Türk Telekom da Büyükçekmece engelini 88-62 ile geçti. Haftanın sonucu en çok merak edilen mücadelesinde Pınar Karşıyaka, sahasında Anadolu Efes’i 78-73 devirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.