yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

SERİYE ORMANSPOR SON VERDİ

SERİYE ORMANSPOR SON VERDİ
23.04.2023 15:55
0
A+
A-

BU KEZ OLMADI!

  • Semt77 Yalovaspor Basketbol, ligin 26.hafta mücadelesinde Ankara’da OGM Ormanspor’a konuk oldu.

Çekişmeli geçen maçta yeşil-kırmızılı takımımız, rakibine 8 sayı farkla 78-70 yenildi ve temsilcimizin 5 maçlık galibiyet serisi son buldu.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Ligi’nde play-off biletini daha önce cebine koyan Semt77 Yalovaspor, ilk 9 için çırpınan OGM Ormanspor’la Ankara’da kozlarını paylaştı. Kıran kırana mücadeleye sahne olan karşılaşmada yeşil-kırmızılı takımımız, Benoit Mbala Mendzana’yı durduramayınca parkeden 78-70’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Tuna Han ve Kadir yeterli olmadı..

Ev sahibinde Mendzana’ya Burak Erol 14, Utku Yücedağ 12 ve Hazer Avcı da 10 sayıyla eşlik etti. Ayrıca Ankara ekibinde Utku, 12 ribauntla da müsabakayı double-double ile tamamladı. Yeşil-kırmızılı temsilcimiz Semt77 Yalovaspor’da ise Tuna Han Dikmen, 16 sayı ve 14 ribaunt ile double-double yapmasına rağmen yenilgiyi önleyemedi. Ayrıca Semt77 Yalovaspor’da Kadir Bayram da 15 sayıyla çift haneleri gördü.

İlk yarı dengeliydi..

Ankara M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda oynanan mücadelede Önde Yılmaz, Ahmet Taner İbin ve Haldun Çoban hakem üçlüsü görev yaptı. Maçın ilk yarısı dengeliydi. Müsabakanın ilk çeyreğinde taraflar karşılıklı sayılarla birbirine üstünlük kurmaya çalışırken; hücumda daha çok sayı üreten yeşil-kırmızılı takımımız, periyodu 23-20’lik avantajla tamamladı. İkinci periyotta daha az hata yapan OGM Ormanspor, 18-14 önde kapattığı çeyreğin ardından devre arasına 1 sayı farkla 38-37 üstün girdi.

Geri dönüş yapamadık..

İlk yarıda başa baş bir oyun olurken; ikinci devrede her iki periyotta da OGM Ormanspor, skor anlamında Semt77 Yalovaspor’dn üstündü. Özellikle Benoit Mbala Mendzana ile hücumda etki gösteren Ankara temsilcisi, üçüncü çeyreği 21-16 önde geçince son periyoda 6 sayılık avantajla 59-53’le gitmiş oldu. Maçın final çeyreğinde bir türlü skorda istediği geri dönüşü yapamayan Semt77 Yalovaspor, periyodu 19-17 ve maçı da 8 sayı farkla 78-70 kaybetti. Böylece temsilcimizin 5 maçlık galibiyet serisi Ankara’da sona erdi.

Ligdeki 10.yenilgimizi aldık..

Ankara deplasmanındaki mağlubiyete bu sezonki 10.yenilgisini alan Semt77 Yalovaspor, 42 puanla haftayı kapattı. 26.maçında 12.galibiyetine ulaşan Ankara ekibi OGM Ormanspor ise 38 puana yükselerek son 4 haftaya girilirken play-off sınırı olan 9.sırada tutundu. Yeşil-kırmızılı ekibimiz Semt77 Yalovaspor, 27.haftada sahasında güçlü rakibi Çağdaş Bodrumspor’u ağırlayacak. OGM Ormanspor ise İstanbul’da Depomaxx Haremspor’a konuk olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.