yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

‘SEN YAPARSIN MUSTAFA BAŞKAN!’

‘SEN YAPARSIN MUSTAFA BAŞKAN!’
22.12.2023 12:17
0
A+
A-

Görevi devir aldığında belediyenin proje üretemediğini söyleyen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, vatandaşın beklenti içerisinde olduğunu ve kendisine ve ekibine güvenin sonsuz olduğunu dile getirdi..

  • ..”Belediyede iş yapılmak isteniyorsa önce mali tablonun güçlü olması lazım. Ortaya irade koyan iddialı bir belediyenin olması lazım. Biz ilk önce iradeli olmayı başardık. Müdürlerimizin hepsi de liyakat sahibi insanlar.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Görevi devir aldığında belediyenin proje üretemediğini söyleyen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, vatandaşın beklenti içerisinde olduğunu ve kendisine ve ekibine güvenin sonsuz olduğunu dile getirdi.

‘SEN YAPARSIN MUSTAFA BAŞKAN!’ DİYORLAR’..

Göreve geldiğinde belediyenin hiçbir planının olmadığını söyleyen Başkan Tutuk, “Görevi devir aldığım belediyenin plan yapacak halleri de yoktu. Personel çalışmak istiyor. Personelimiz şuan çok mutlu çünkü iş yapıyorlar. Belediyede iş yapılmak isteniyorsa önce mali tablonun güçlü olması lazım. Ortaya irade koyan iddialı bir belediyenin olması lazım. Biz ilk önce iradeli olmayı başardık. Müdürlerimizin hepsi de liyakat sahibi insanlar. Bizim açtığımız bu yolda, onların bana teklifleri oluyor. Başkanım bu bütçe ile şurada şu ihtiyaçlarımız var. Sokağa çıkıyorum, vatandaş problemli olan yeri gösteriyor. Hemen programa alınması gerektiğini belirtiyorum. Yalovalıların bir beklenti var. Sen yaparsın Mustafa Başkan diyorlar. 15-20 yıldır yapılmayan yerleri, yapacağımıza inanıyorlar. Elmalık Yolu’nun asfaltını tam 22 yıl sonra yaptık. Ben Rüstempaşa Mahallesi’nin ara sokaklarına kadar asfaltını yeniledim” dedi.

‘HAYAL SATMIYORUZ’..

Yalova’da 40 civarında sıfırdan park yaptıklarını söyleyen Tutuk, “Yenilediğimiz parklar da oldu. Bizim yaptığımız parklara dikkat etmenizi istiyorum. Klasik parklar gibi değil. Parkurları olan parklar. Nitelikli, çocukların bedensel ve zihinsel gelişimine fayda sağlayacak parklar yapıyoruz. 35-40 kilometre civarında altyapı yenileme yapıldı. 30-35 kilometre içmesuyu, yağmur kanalı gibi sistemleri yeniledik. Bu yıl bitmeden 70 bin ton asfaltı da geçeceğimizi düşünüyorum. 2024 yılına da minimum 20 bin ton asfalt hedefi koyduk. Yalova, küçük bir il deniliyor ama şehrimiz büyüdü. Ekip olarak ilk önceliğimiz en kötü caddeleri asfaltlamak oluyor. Biz hayal satmıyoruz. Yaptığımızı söylüyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.