yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4167
EURO
34,6081
ALTIN
2.384,20
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

SEMT77 YALOVASPOR’DAN ÜST ÜSTE BOMBALAR

SEMT77 YALOVASPOR’DAN ÜST ÜSTE BOMBALAR
10.07.2023 15:28
0
A+
A-

MELİH YUVADA KALDI, ÖMER KADROYA DAHİL EDİLDİ

LİGİN EN İYİ YABANCILARINDAN WALTERS, YEŞİL-KIRMIZILILARDA!

Semt77 Yalovaspor, yeni sezon öncesi transfere hızlı giriş yaptı. İç transferde Kadir Bayram ve Orhan Hacıyeva ile el sıkışan yeşil-kırmızılı takımımız, üst üste üç transfer daha açıkladı.

  • Potadaki temsilcimiz iç transferde Melih Kapucu’yla nikah tazelerken; dış transferde ise Finalspor’dan Ömer Sancaklı ve TED Ankara Kolejliler’den ligin en iyi yabancıları arasında gösterilen Brandon Walters’ı kadroya kattı.

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Ligi’nde yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Semt77 Yalovaspor, transfer bombalarını üst üste patlatmaya devam ediyor. Yeşil-kırmızılı takımımız, iç transferde şimdiye kadar üç oyuncusunu kadroda tutarken; dış transferde iki yeni isimle anlaştı.

Transfer, Kadir ve Orhan’la başladı..

Potadaki ekiplerimizden Semt77 Yalovaspor, ilk olarak iç transferde iki ismi açıkladı. Yeşil-kırmızılılar, özellikle play-off serisindeki performanslarıyla dikkat çeken Kadir Bayram ve Orhan Hacıyeva’yla birer yıllık daha anlaşma sağlarken; iki oyuncu şampiyonluk hedefiyle kurulan yeni kadroda kendisine yer buldu.

Melih yuvada kaldı..

Transfer çalışmaları kapsamında Semt77 Yalovaspor, Yalova basketbolunun efsaneleri arasına girmesini bilen tecrübeli uzunu Melih Kapucu’yla nikah tazeledi. Geride bıraktığımız sezonda yeşil-kırmızılı forma ile 34 maça çıkan 33 yaşındaki basketbolcu, 23 dakika ortalamayla sahada kaldı. Melih, 7.09 sayı, 4.38 ribaunt ve 0.91 asist ortalamasıyla ligi tamamladı. 79/43 ikilik ve 106/45 de üçlük isabeti bulunan Melih, hırsı ve istekli oyunuyla play-off’lara damga vurmuştu.

Finalspor’dan Ömer transfer edildi..

Üç iç transferi sonrasında dış transferde de çalışmalarını sürdüren Semt77 Yalovaspor’un ilk dış transferi Finalspor’dan Ömer Sancaklı oldu. 31 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Bursa ekibinin formasıyla toplamda 32 maça çıktı. 25 dakika ortalamayla sahada kalan Ömer, 10 sayı, 1.67 ribaunt ve 3 asist ortalamalarıyla dikkat çekti. Takımının play-off’lara kalmasındaki pay sahiplerinden olan Ömer, 92/41 ikilik, 190/75 üçlük ve 17/13’lük serbest atış ortalamasıyla Finalspor’un en önemli oyuncularından biriydi. 31 yaşındaki basketbolcu, 2023-2024 sezonunda Semt77 Yalovaspor formasıyla parkede olacak.

Brandon Walters, yeşil-kırmızılılarda..

Transfer çalışmaları kapsamında yeşil-kırmızılı takımımız, geçtiğimiz sezonu Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler takımında tamamlayan ve ligin en iyi yabancıları arasında gösterilen Brandon Walters’i kadrosuna dahil etti. Ankara ekibinin formasıyla 2022-2023 sezonunda 31 maça çıkan Walters, 30 dakika ortalamayla sahada kaldığı TED Ankara Kolejliler’de 20.06 sayı, 10.23 ribaunt ve 2.61 asist ortalamaları tutturdu. 622 sayı kaydeden tecrübeli oyuncu, 379/249 ikilik, 42/13 de üçlük isabetiyle sezonu bitirdi. Ayrıca Walters, 116/85 serbest atış isabetiyle de dikkat çekti. Sayısız double-double’a imza atan Walters, özellikle play-off serisinde Semt77 Yalovaspor’a karşı takımını sırtlasa da çeyrek finalde tur atlayan taraf yeşil-kırmızılı ekibimiz olmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.