yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

Semt77 Yalovaspor’da flaş ayrılık

Semt77 Yalovaspor’da flaş ayrılık
19.02.2023 15:41
0
A+
A-

Potadaki temsilcilerimizden Semt77 Yalovaspor’da flaş bir ayrılık yaşandı. Yeşil-kırmızılıların 28 yaşındaki oyuncusu Sabahattin Can Göndür ile karşılıklı anlaşıldı ve yollar ayrıldı. Tecrübeli oyuncu, Türkiye Basketbol 2. Lig C Grubu ekiplerinden Çayırova Belediyesi’ne transfer oldu.

Onur ERDİK

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Semt77 Yalovaspor’da Kahramanmaraş depremi nedeniyle lige verilen arada şok bir ayrılık yaşandı. Sezon başında takıma katılan Sabahattin Can Göndür’le yeşil-kırmızılı temsilcimizin yolları ayrıldı. Yalovalı taraftarların büyük ilgi gösterdiği 1995 doğumlu ve 1.85 boyundaki oyun kurucu, ekibimizle 18 maçta 21.1 dakika süre alırken 5.7 sayı, 1.3 ribaunt ve 1.9 asist ortalamaları yakalamıştı.

Beşiktaş ICRYPEX ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la Süper Lig tecrüesi bulunan Sebo lakaplı Sabahattin Can Göndür, Semt77 Yalovaspor’a gelmeden önce Türkiye Basketbol 2. Liginde FMV Işıkspor, İTÜ, Tenis Eskrim Dağcılık, Türkiye Basketbol Ligi’nde ise Finalspor formalarını terletmişti.

Kulüpten açıklama yapıldı..

Sebo’nun ayrılığı ile ilgili Semt77 Yalovaspor’dan şu açıklama yapıldı: “Oyuncumuz Sebo Göndür’le, karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Sebo’ya, takımımıza verdiği emekler nedeniyle teşekkür eder; gelecek kariyerinde başarılar dileriz.”

Çayırova’ya transfer oldu..

Öte yandan Semt77 Yalovaspor’dan ayrılan Sabahattin Can Göndür, Türkiye Basketbol 2. Lig C Grubu’nda şampiyonluk kovalayan ve lider durumda bulunan Çayırova Belediyesi ile anlaştı. Daha önce de bir başka yeşil-kırmızılı formayı giyen oyuncu Can Altıntığ, Kocaeli ekibine transfer olmuştu. Lisansı çıkarılan Sebo Göndür, sezonun geri kalan bölümünde Semt77 Acarspor’un da rakiplerinden olan Çayırova Belediyesi’nin başarısı için ter dökecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.