yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3010
EURO
34,6729
ALTIN
2.407,37
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

SEMT77 YALOVASPOR TURP GİBİ!

SEMT77 YALOVASPOR TURP GİBİ!
16.08.2022 14:55
0
A+
A-

 

 

  • Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek Semt77 Yalovaspor’da yeni sezon hazırlıkları başladı.

Yorucu maraton için yapılan ilk antrenman öncesinde oyuncular sağlık kontrolünden geçti. Temsilcimizde yabancı oyuncuların da önümüzdeki günlerde Yalova’ya gelecekleri öğrenildi.

 

Onur ERDİK

Geçen sezon ING Basketbol Süper Ligi’nde tutunamayıp ilk kez yer aldığı organizasyona henüz ilk yılında veda eden Semt77 Yalovaspor, 2022-2023 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyon olarak tekrar en üst ligi hedefliyor. Transferi tamamlayan ve güçlü kadrosuyla yeni sezona girmeyi bekleyen yeşil-kırmızılı takımımız, sezonun ilk antrenmanını yaptı. Antrenman öncesinde oyuncular sağlık kontrolünden geçtiler.

Orhan Hacıyeva. 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda..

Semt77 Yalovaspor’da oyuncular Tunahan Dikmen, Melih Kapucu, İsmail Kerem Gülmez, Sercan Topcu, Denizcan Çevik, Sebo Göndür, Kadir Bayram, Ercan Bayrak ve Gökhan Aydın, kulübün sağlık sponsoru Özel Atakent Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Öte yandan temsilcimizin yeni transferlerinden Orhan Hacıyeva, Konya’da gerçekleştirilen 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Azerbaycan Milli Takımı ile 3×3 basketbol branşında mücadele ediyor. Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Hacıyeva’ya başarı dileğinde bulundu.

Yabancılar da önümüzdeki günlerde Yalova’ya gelecekler..

Bu arada milli takımda olan Orhan Hacıyeva ile yabancı oyuncularımız Elijah Mitrou-Long ve Jamuni McNeace önümüzdeki günlerde Yalova’ya gelip, sağlık kontrolünden geçecekler. Bu oyuncuların da gelmesi sonrasında temsilcimiz, yeni sezon hazırlıklarına tam kadro halinde devam edecek. İlk olarak sezonu Federasyon Kupası organizasyonuyla açacak Semt77 Yalovaspor, sonrasında lig maratonunda ilimizi temsil edecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.