yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2967
EURO
34,7113
ALTIN
2.408,54
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

SEMT77 VOLEYBOL’UN EN KRİTİK MAÇI

SEMT77 VOLEYBOL’UN EN KRİTİK MAÇI
26.01.2024 12:23
0
A+
A-

KAZANIRSAK PLAY-OFF BİLETİ CEPTE!

  • Filedeki temsilcilerimizden Semt77 Yalovaspor Voleybol, sezonun en kritik maçına çıkıyor. Yeşil-kırmızılı takımımız, yarın ilk iki için yarıştığı Cadence Gölcük İhsaniye deplasmanında mücadele verecek.

Tarihinde ilk kez play-off’lara bu kadar yakın olan yeşil-kırmızılı takımımız, Kocaeli temsilcisini yendiği takdirde play-off’lara gitmeyi garantileyecek ve son haftada prestij mücadelesine çıkacak.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 9. Grup’ta play-off mücadelesindeki Semt77 Yalovaspor Volebol, 2023-2024 sezonunun en önemli karşılaşmasında yarın Kocaeli deplasmanında Cadence Gölcük İhsaniye ile kozlarını paylaşacak. Kırmızı-siyahlı takımımız kazanırsa son hafta öncesinde ikinci sıradaki yerini garantileyip, bir diğer ekibimiz Çiftlikköy Belediyespor ile birlikte play-off’lara katılmaya hak kazanacak. Kocaeli temsilcisinin kazanması durumunda ilk iki yarışı son haftaya taşınacak.

İlk maçı zor da olsa kazanmıştık..

Öte yandan Semt77 Yalovaspor, sezonun ilk yarısında Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda seyircisi önünde ağırladığı Cadence Gölcük İhsaniye’yi zor da olsa 3-2 devirmişti. 25-23’lük skorla 1-0 geriye düştüğü setlerde 25-23 ve 25-25’lik skorlarla 2-1’lik avantajı sağlayan temsilcimiz, dördüncü seti 25-16 kaybedince maçın galibini karar seti belirledi. Uzatmada rakibine 15-11’lik üstünlük kuran yeşil-kırmızılı takımımız, karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmıştı.

Gözler saat 13.00’e çevrildi..

Cadence Gölcük İhsaniye ile Semt77 Yalovaspor arasında yarın Kocaeli Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda oynanacak maçın ilk servis atışı saatler 13.00’ü gösterdiğinde kullanılacak. Bu zorlu ve kritik müsabaka öncesinde yeşil-kırmızılı takımımız, Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 9. Grup’ta 23 puanla ikinci sırada bulunuyor. Kocaeli ekibi Gölcük İhsaniye de 22 puanla üçüncü basamakta haftaya giriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.