yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

ŞEHİTLER DUALAR İLE ANILDI

ŞEHİTLER DUALAR İLE ANILDI
14.07.2023 15:03
0
A+
A-
  • 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yıldönümü nedeniyle Yalova Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Yalova Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi. Törene; Yalova Valisi Muammer Erol, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Cenk Topuz, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm ve diğer kurum müdürleri, dernek başkanları ve yöneticileri ile şehit yakınları katıldı.  Şehitler için İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından okunan duaların ardından şehitlerin kabirlerine karanfiller bırakıldı. Bir anma töreni de Yalova Polis Şehitliği’nde gerçekleştirildi. Duaların okunduğu törende şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakıldı.

ANI DEFTERİ İMZALANDI..

Şehitlikteki programın ardından Cevdet Aydın Parkı’nda açılan fotoğraf sergisi ziyaret edildi. Fotoğraf sergisi öncesi Yalova Valisi Muammer Erol, anı defterini imzaladı. Vali Erol, anı defterine şu cümleleri yazdı: “15 Temmuz 2016 Cuma Gecesi yaşadığımız en uzun geceydi. Bu karanlık geceyi aydınlık yarınlara dönüştüren sizler, bir kez daha yedi düvele karşı dimdik durarak İstiklal ve istikbalimize sahip çıktınız. Büyük Türk Milleti, kim olursa olsun, nereden gelirse gelsin vatanımızın birlik ve beraberliğe, bölünmez bütünlüğe, huzur ve güvenliğe yapılacak bütün saldırıları 15 Temmuz’da olduğu gibi ortadan kaldıracak inanca, imana ve kudrete sahiptir. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 7. yıldönümünde, o hayasız akını durdurmak için iman dolu göğsünü siper eden aziz şehitlerimize Canab-ı Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize de sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum.”

Vali Erol’un anı defterini imzalamasının ardından fotoğraf sergisi gezildi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.