yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2145
EURO
34,7349
ALTIN
2.432,24
BIST
10.181,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
14°C
Yalova
14°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C

‘SEÇİMLERDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK’

‘SEÇİMLERDEN ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK’
16.05.2023 21:17
0
A+
A-

‘Canla-başla mücadele ettik ve seçimlerden..

ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKTIK!’

“28 Mayıs’ta %55 ve üzerini hedefliyoruz” diyen Güçlü, seçim sloganını hatırlattı:

‘DOĞRU ZAMAN DOĞRU ADAM’

  • AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, 14 Mayıs seçimlerinin ardından Yalovalılara teşekkür etti. Yalovalıların AK Parti yatırımlarından memnun olduğunu ifade eden Güçlü, HABERCİ’ye özel açıklamalarda bulundu.

..Diğer altı parti lideri, bir tane altta gözüken parti, iki tane de belediye başkanı; toplamda sekiz başkanın üzerine Cumhurbaşkanımız yüzde beş fazla oy almıştır.

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, 14 Mayıs seçimlerinin ardından HABERCİ’ye özel değerlendirmelerde bulundu. Yalovalıların AK Parti’ye olan güveninin her geçen gün arttığını ve yine iki vekil ile yola devam ettiklerini söyleyen Güçlü, “Her zaman olduğu gibi milli iradeye olan saygımız sonsuzdur ve sonuçlar açıkça göstermektedir ki; bu seçimin galibi AK Parti ve Cumhur İttifakı olmuştur. Hiçbir algıya kapılmadan, yalanlara aldırmadan canla başla mücadele ederek kazandığımız bu seçimin haklı gururunu yaşamaktayız” dedi.

‘Yalova, AK Parti’nin hizmetlerinden memnun’

Yalova’daki seçim sonuçlarının Türkiye genelinde elde edilen sonuçların göstergesi olduğunu ifade eden Güçlü, “Şehrimizde Türkiye’nin her yerinden insanımız var. Yalovanın seçim sonuçları, Türkiye’nin seçim sonuçları ile aynıdır. Yalova’da üç milletvekili var. Biz iyi bir çalışma ile iki vekilliği aldık. Eğer başarılı olsalardı; CHP iki vekil çıkarırdı. Bu da Yalovalı hemşerilerimizin AK Parti hizmetlerinden memnun olduğunu gösteriyor. Beş yıllık dönemde AK Parti, Yalova’ya önemli yatırımlar kazandırdı.Bundan sonra da yatırımlarımız artarak devam edecek. Bu yaz sezonunda kentsel dönüşüme daha da hız vereceğiz. Hastanemiz bitti, yeni Emniyet Müdürlüğü binamız tamamlanmak üzere, Millet Bahçemiz tamam. Bunları tamamen bitirip daha farklı hizmet ve yatırımlarımızı da Yalovalı vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için ter dökeceğiz” şeklinde konuştu.

‘Cumhurbaşkanımızı yeniden başkan yapacağız’

Yalova halkının AK Parti’ye göstermiş olduğu destekten dolayı tüm teşkilatım adına teşekkür ederim” diyen Güçlü, şunları söyledi: Alınan sonuçlar, vatandaşımızın AK Parti’ye olan teveccühünün göstergesidir. Bu teveccühe layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Tarihi bir oy kullanım oranıyla sandığa giden ve milletin iradesini sandığa yansıtan tüm Yalova halkına en içten teşekkürlerimi sunuyorum. 14 gün sonra yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalarımıza sonuçlar açıklandığı andan itibaren başlamış bulunmaktayız. Diğer altı parti lideri, bir tane altta gözüken parti, iki tane de belediye başkanı; toplamda sekiz başkanın üzerine Cumhurbaşkanımız yüzde beş fazla oy almıştır. İkinci turda yüzde 55 ve daha üstünde bir başarı ile bu seçimi bitirmek adına Cumhurbaşkanımıza desteğimizi sürdüreceğiz. Girilmedik sokak, çalınmadık kapı, tesir edilmeyen bir kalp kalmayana kadar da çalışmalarımıza devam edeceğiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah’ın izniyle tekrar başkan yapacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.