yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Şat’tan Oral ve Tokay’a ziyaret

Şat’tan Oral ve Tokay’a ziyaret
27.02.2022 11:17
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Yalova’da yeni yapılacak satranç organizasyonlarının görüşmeleri için bir dizi ziyaret gerçekleştiren Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat’ın ilk durağı Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral oldu. Başkan Oral’ı makamında ziyaret eden Yalova Satranç İl Temsilcisi Şat’a, Satranç Altınova İlçe Temsilcisi Makbule Budak Çalışkan da eşlik etti. Altınova’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvanın ön görüşmesini Altınova Belediye Başkanı Oral’la yapan Şat, 13. Geleneksel Altınova Belediyesi Ulusal Satranç Turnuvası’nın 27-29 Mayıs tarihleri arasında yapılması kararının alındığını söyledi. Yüksek ödüllü yapılacak bu turnuvanın ulusal turnuva formatı ile Türkiye’nin en büyük ödüllü ulusal turnuvalarından biri olduğuna dikkat çeken Şat, bu konudaki desteklerinden dolayı Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a teşekkür ettiklerini dile getirdi.

 

Yalova Üniversitesi’yle işbirliği yapılacak..

Başkan Metin Oral’ın ardından Yalova Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat, Yalova Üniversitesi Spor Daire Başkanı Yalçın Tokay’a ziyarette bulundu. Şat’a bu ziyaretinde ise satranç camiasına yıllarca hizmet etmiş ve federasyonda da çeşitli görevlerde bulunan Abdurrahman Baltacı eşlik etti. Şat, Tokay ve Baltacı, satranç çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Yalova Üniversitesi spor tesislerinin, ilimizdeki satranç organizasyonlarında kullanılması için Yalçın Tokay’dan destek isteyen Şat ve Baltacı, Yalova Satranç İl Temsilciliği olarak, üniversite satranç takımına her türlü destek vereceklerini dile getirdi. Sonrasında üçlü, Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin tesislerini gezerek incelemelerde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.