yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3178
EURO
34,8163
ALTIN
2.405,84
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

SATRANÇTA TURNUVA PROGRAMI YOĞUN

SATRANÇTA TURNUVA PROGRAMI YOĞUN
10.10.2023 14:30
0
A+
A-
  • Türkiye Satranç Federasyonu Yalova İl Temsilciliği’nin 2023-2024 sezonu satranç programı yoğun geçecek. 2024 Ocak ayına kadar toplam 10 turnuvayla satrançseverler turnuvaya doyacaklar.

Onur ERDİK

Yalova’nın son yıllarda gelişen ve ilgi gören spor branşlarından olan satrançta yeni sezonda birbirinden önemli turnuvalar gerçekleştirilecek. Türkiye Satranç Federasyonu Yalova İl Temsilciliği’nin 2023-2024 sezonu takviminde ödüllü satranç turnuvaları bulunuyor. 10 turnuvada sporcular, satranç turnuvalarında ter dökecekler.

İlk turnuva 14-15 Ekim’de..

Sponsorların destekleriyle Yalova Satranç İl Temsilciliği’nin ev sahipliğinde düzenlenecek turnuvalar, 14-15 Ekim tarihinde start alacak. 2023 Gençlik Spor Ukd Turnuvası ile başlayacak yoğun maraton, 21-22 Ekim’de 60 bin TL nakit ödüllü Altınova Belediyesi Satranç Turnuvası ile devam edecek. 28-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Elo Satranç Turnuvası’nda da heyecan yaşanacak. Birincilere bisiklet, ikinci ve üçüncülere de saat hediye edilecek organizasyonların devamında 4-5 Kasım’da 100 Yıl Hamlesi Cumhuriyet Kupası Elo Satranç Turnuvası düzenlenecek. A,B ve C kategorisinde birincilere tablet, yaş gruplarında şampiyonlara ve ikincilere akıllı saat, üçüncülere de her kategoride akıllı bileklik verilecek. 2023-2024 sezonu organizasyonları kapsamında 4-5 Kasım tarihlerinde Armutlu’da Cumhuriyet Kupası gerçekleştirilecek. 11-12 Kasım’da da Atatürk Kupası Satranç Turnuvası düzenlenecek. Yine bu turnuvada da birincilere dgt 1002 satranç saati, ikincilere ve üçüncülere de TSF turnuva takımı hediye edilecek. Dördüncü ve beşincilere de satranç kitabı verilecek.

Yalova il birinciliği, 9-11 Ocak tarihleri arasında..

25-26 Kasım Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası ile heyecan sürecek. Her kategoride ilk beşe girecek sporculara, satranç takımı hediye edilecek. 16-17Aralık’ta Yalova küçükler ve yıldızlar yaş gruplarında sporcular şampiyonluk mücadelesi verecek. 23-24 Aralık’ta Yalova Elo Turnuvası düzenlenecek. Takvimin son turnuvası ise 9-11 Ocak tarihleri arasında olacak. Türkiye Kupası Yalova İl Birinciliği Müsabakaları ile organizasyonlar sona erecek.

‘Sponsorlara teşekkür ederiz’..

Öte yandan Yalova Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat, şölen havasında geçecek turnuvalarla ilgili olarak, “Yaklaşık 3 ay sürecek turnuvalarımız kapsamında 10 farklı organizasyon düzenlenecek. Bu turnuvalara katılacak sporculara şimdiden başarılar dileriz. Tüm bu turnuvalara destek veren sponsorlara teşekkür ederiz. Yalova Belediyesi, Çiftlikköy Belediyesi, Altınova Belediyesi, Subaşı Belediyesi, Yalova Güçlü Okulları, Yalova Uzmanlar Koleji ve Yalova Uğur Okulları’na şükranlarımızı sunarız” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.