yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

SATRANÇTA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

SATRANÇTA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
20.11.2023 14:07
0
A+
A-
  • Yalova’nın Altınova ilçesine bağlı Subaşı beldesinde gerçekleştirilen 2. Atatürk Kupası Satranç Turnuvası’nın ardından ödüller sahiplerini buldu.

 

Onur ERDİK

5 kategoride 172 sporcunun mücadele ettiği organizasyon Subaşı Belediyesi Mehmet Tunalı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ın açılış hamlesini yaptığı özel turnuvada Açık Kategori, 14 Yaş ve altı, 10 Yaş ve altı, 8 Yaş ve altı ve 7 Yaş ve altı olarak beş kategoriden oluşan turnuvaya toplamda 172 sporcu katıldı. Turnuvada her kategoride 1.’lere sporculara kupa ve satranç saati, 2. ve 3.’lere kupa ve satranç takımı, 4. ve 5. olan sporculara kupa ve satranç kitabı hediye edildi.

Dereceye giren isimler belli oldu..

İki gün süren müsabakaların ardından Açık Kategoride Yiğit Akyaka şampiyonluğu kazandı. Arya Aydoğan ikinci, Hakan Mete Taştan üçüncü, Baran Öztürk dördüncü ve Arda Yusuf Yalçın’da beşinci oldu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı U-14 kategorisinde ise birincilik Gökay Budak’ın oldu. İkinciliği Poyraz Derin’in elde ettiği bu kategoride Oğuzhan Aydın üçüncülüğü kazandı. Dört ve beşinci sıralarda ise Ertuğrul Filizoğlu ve Mustafa Atay Kay yer aldı. U-10 kategorisinde birincilik kupasını Ahmet Can Demir kaldırdı. İkinclik kupasını Ömer Alp Koyunoğlu, üçüncülük kupası ise Hasan Teoman Koruk’un oldu. Bu kategoride dördüncü sırayı Abdullah Emir Karanfil ve Umut Kağan Akşin’in oldu.

‘Kıyasıya mücadele içinde geçti’..

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Subaşı’nda, bu yıl ikincisini düzenlendiğimiz 172 sporcunun katıldığı Atatürk Kupası Satranç Turnuvası’nda dereceye giren sporcularımıza ödüllerini verdik. Turnuva kıyasıya mücadele içinde geçti. Sporcularımız iki gün süren turnuvayı centilmence tamamladı. Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı kutluyor, çocuklarımıza destek olan Yalova TSF hakemlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.