yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

SARI-KIRMIZILILARDA İMZA ŞOV!

SARI-KIRMIZILILARDA İMZA ŞOV!
20.07.2022 15:14
0
A+
A-

 

Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Taşköprüspor, yeni sezon öncesi transfer bombalarını üst üste patlattı.

 

Sarı-kırmızılılar, 28 oyuncuyla anlaşarak adeta imza şov yaptı. Taşköprü ekibinin genç başkanı Samet Ilgaz, 2-3 transfer daha yaparak yeni sezona start vereceklerini söyledi.

 

Ligde üst sıraları zorlayacak bir kadro oluşturduklarını belirten Ilgaz, yeni sezonda sürprizlerin takımı olacaklarını dile getirdi.

 

Onur ERDİK

 

2022-2023 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de boy gösterecek Taşköprüspor, önceki gün iç ve dış transferde anlaştığı oyuncularına imza attırdı. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen törene sarı-kırmızılıların başkanı Samet Ilgaz, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldılar.

Dış transferde 10 isimle anlaşıldı..

Süper Amatör Küme’nin iddialı takımlarından Taşköprüspor, dış transferde 10 isimle anlaştı. Bu oyunculara imza attıran sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki kaleci Okan Bahar, 26 yaşındaki forvet Serhat Övet, 28 yaşındaki kanat oyuncusu Mert Arpaç, 25 yaşındaki defans oyuncusu Oktay Kaya, 21 yaşındaki forvet Caner Tayan, 22 yaşındaki orta saha Öner Yenigül, 21 yaşındaki kanat Faruk İlbars, 20 yaşındaki defans Yusuf Kıral, 22 yaşındaki defans oyuncusu Batıkan Kıral ve son olarak 19 yaşındaki forvet Sedat Yasin Ünal’ı kadrosuna katmış oldu.

İç transferde 9 imza..

Öte yandan Taşköprü iç transferde de 9 oyuncusuyla tekrar anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar; takım kaptanı başarılı orta saha 31 yaşındaki Emre Bulut, 26 yaşındaki defans Furkan Kusuk, 29 yaşındaki kaleci Muzaffer Kaya, 42 yaşındaki tecrübeli forvet İbrahim Çelik, 30 yaşındaki orta saha Okan Arslandağ, 29 yaşındaki defans Ünal Kıral, 23 yaşındaki kanat oyuncusu Günay Demir, 27 yaşındaki defans Oğuz Haydaroğlu ve 25 yaşındaki defans Furkan Erdan’a tekrar imza attırdı.

9 genç oyuncu, yeni sezonda A takım forması giyecek..

İç ve dış transferde 19 isimle anlaşma sağlayan Taşköprüspor’da teknik ekip, altyapıdan 9 oyuncuyu da A takıma aldı. 17 yaşındaki orta saha Türker Avunç, 17 yaşındaki defans Melih Kaya, 19 yaşındaki orta saha Ömer Faruk Çiftçi, 18 yaşındaki defans Gürkan Fidan, 16 yaşındaki defans Bilal Arslan, 19 yaşındaki defans Emirhan Yeşilyurt, 15 yaşındaki orta saha İsa Aydınhan, 17 yaşındaki forvet Mehmet Ali Karaduman ve 16 yaşındaki orta saha Bilgehan Kara ile A takım için sözleşme imzaladı.

‘Çok can yakacağız’..

Anlaştıkları 28 oyuncunun yanı sıra 2-3 oyuncuyla daha görüşmelerin sürdüğünü belirten Taşköprüspor Başkanı Samet Ilgaz, “28 oyuncuyla anlaştık. Bunlardan özellikle altyapıdan A takıma alınan 9 oyuncu, altyapıya verdiğimiz değerin açıkçası meyveleridir. Bunların dışında 2-3 transfer daha yaparak yeni sezonun startını vereceğiz. Geçen sezon kontenjana takılıp tribünde oturan 2-3 oyuncumuz vardı. Bu sezon gençleştirme politikamızla kontenjandaki toplam oyuncu sayımızı 3’e indirdik. Karakterli oyuncular topluluğundan oluşan takımımız, teknik direktörümüz Olcay Tazıcı ve ekibiyle güzel işlere imza atacaktır. Yeni sezonda ligde çok can yakacağız. Takımımızdaki bütün oyuncular birbirleri için savaşacaklar. Hedefimiz üst sıralar ve dolayısıyla öncelikli hedefimiz ilk 5’e girmek. Yakın zamanda antrenmanlara başlayacağız. Karakterli, genç ve başarıya aç oyuncuları transfer ettik. Şuan stoper ve forvet ihtiyacımız var. İlk o mevkilere transfer yapmayı planlıyoruz. Sonra diğer bölgelere alternatif oyuncular da alıp rotasyonu geniş tutabiliriz. Yeni sezonda lig adına yakışır bir şekilde süper çekişmeye sahne olacak. Şimdiden takımımız ve rakiplerimize başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.