yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

SARI-KIRMIZILILAR, TRANSFERDE VİTES YÜKSELTTİ

SARI-KIRMIZILILAR, TRANSFERDE VİTES YÜKSELTTİ
05.07.2023 13:48
0
A+
A-

4 İSİM DAHA TAŞKÖPRÜSPOR’DA!

  • Yalova Süper Amatör Küme’nin demirbaş takımlarından Taşköprüspor, yaz transfer döneminde vites arttırdı.

Önceki gün ilimiz futbolunun tecrübeli kanat oyuncularından Mert Arpaç’ı kadrosuna katan sarı-kırmızılıların, 4 oyuncuyla daha anlaştığı öğrenildi.

  • Kulüp başkanı Samet Ilgaz, transferlerle ilgili yaptığı açıklamasında “Emin Soner Turgut, Uğur Gegin, Abdulvahit Mete ve Muhammed Tutkun’la anlaştık. Bu oyuncularla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız. Taşköprüspor olarak transferlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Onur ERDİK/ÖZEL HABER

2023-2024 futbol sezonu Süper Amatör Küme’de fırtına gibi esmeye hazırlanan Taşköprüspor, transfer döneminde hareketli günler yaşıyor. Teknik direktörlük koltuğuna Halil Erdoğan’ın oturduğu sarı-kırmızılılarda Samet Ilgaz başkanlığındaki yönetim, transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Taşköprüspor’da önceki gün ilk açıklanan transfer, 29 yaşındaki kanat oyuncusu Mert Arpaç olmuştu. Geçtiğimiz sezon Kurtköyspor’la 1. Amatör Küme A Grubu’nda şampiyonluk yaşayıp bordo-yeşillilerin Süper Amatör Küme’ye yükselmesinde payı bulunan Mert, sezonun devamında 1877 Üvezpınarspor’la 2. Amatör Küme A Grubu’nda ilk ikiye girip 1. Amatör Küme’ye çıkma sevinci yaşamıştı.

4 transfer birden..

Mert Arpaç’ı kadroya katarak transferde ses getiren Taşköprüspor’un, 4 isimle daha anlaştığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki orta saha Emin Soner Turgut, 35 yaşındaki tecrübeli stoper Uğur Gegin, 23 yaşındaki genç santrafor Abdulvahit Mete ve 18 yaşındaki genç kaleci Muhammed Tutkun’u kadrosuna katmayı bildi.

‘Transferlerimiz devam edecek’..

Dış transferde şuana kadar 5 oyuncuyla anlaştıklarını belirten Taşköprüspor Başkanı Samet Ilgaz, “Yeni sezon için üst sıraları oynayacak kadro oluşturmaya devam ediyoruz. İlk olarak Yalova’mızın tanıdığı tecrübeli kanat oyuncusu Mert Arpaç’la anlaşmıştık. Şimdi de 4 oyuncuyu birden kadromuza kattık. Emin Soner Turgut, Uğur Gegin, Abdulvahit Mete ve Muhammed Tutkun’la anlaştık. Bu oyuncularla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız. Taşköprüspor olarak transferlerimiz devam edecek. İnşallah beldemize yakışır bir şekilde Süper Amatör Küme’de mücadele vereceğiz” şeklinde konuştu.

Emin Soner Turgut kimdir?

Taşköprü’nün yeni transferlerinden 23 yaşındaki orta saha Emin Soner Turgut, futbola Hollanda’nın Sparta Rotterdam takımında başladı. 2019 yılında Kocaeli takımlarından Karamürselspor’a transfer olan Emin Soner, 2022 yılında tekrar Hollanda’ya döndü. Karamürselspor ile 11 Bölgesel Amatör Lig maçına çıkan genç orta saha, 2 de gol atma başarısı gösterdi. Emin Soner Turgut, 2023-2024 sezonunda Yalova Süper Amatör Küme takımlarından Taşköprüspor’un formasını terletecek.

Uğur Gegin kimdir?

Sarı-kırmızılıların 35 yaşındaki tecrübeli stoperi Uğur Gegin ise futbola 2001 yılında Kocaeli Harb-İşspor altyapısında başladı. 2010 yılında Değirmenderespor’a transfer olan Uğur, 2012 yılında ise Altınova Belediyespor formasını terletti. Sonrasında Gölcük İdmanyurduspor, Gölcük Gençlerbirliği, Alikahya Belediyespor, Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor, İzmit Bekirpaşa Başaranspor, İhsaniyespor ve Seka Doğanspor formalarını giyen tecrübeli stoper, geçtiğimiz sezonu ise İzmit Arslanbey Organize Sanayispor’da tamamladı. Bölgesel Amatör Lig tecrübesi bulunan Uğur, 6 karşılaşmada görev yaptı.

Abdulvahit Mete kimdir?

Çiftlikköy temsilcisi Taşköprüspor’un yeni sezondaki gol silahı 23 yaşındaki Abdulvahit Mete futbola 2011 yılında Körfez 95 Evler Fatihspor’da başladı. 2015’te Körfez Esenspor’a transfer olan Abdülvahit, Yarımcaspor, Dörtdivan Gençlik ve Spor Kulübü formalarını terleten genç santrafor, geride bıraktığımız sezonu Kızderbentspor’da tamamladı. U-19 Akademi Ligi’nde gol kralı olan Abdulvahit Mete, yeni sezonda Yalova Süper Amatör Küme’de Taşköprü formasıyla gollerine devam edecek.

Muhammed Tutkun kimdir?

18 yaşındaki genç file bekçisi Muhammed Tutkun, futbola 2016 yılında Gölcük Gençlerbirliği’nde başladı. 7 yıl boyunca bu takımın kalesini koruyan genç kaleci, geçen sezon ise Hisareynspor’da görev yaptı. Muhammed Tutkun da 2023-2024 sezonunda Yalova Süper Amatör Küme takımlarından Taşköprüspor’un başarısı için ter dökecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.