yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3718
EURO
34,6936
ALTIN
2.392,15
BIST
10.179,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

SANDIKTAN HÖH ÇIKTI

SANDIKTAN HÖH ÇIKTI
03.04.2023 18:23
0
A+
A-

Toplam bin 287 çifte vatandaşımız oylarını kullandı..

  • Geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü Bulgaristan’da yapılan erken genel seçimler dolayısıyla Yalova’da ikamet eden Bulgaristan Türkleri, sandığa giderek oy kullandı.

HÖH Marmara Bölge Temsilcisi Lütfi Özgür, HABERCİ’ye konuştu:

OYLARIMIZI %20 ARTIRDIK’

  • ..”Geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü bir seçim dönemini daha başarı ile geride bıraktık. Yalova’da açılan 4 sandıkta toplam bin 287 oy kullanıldı. Hak ve Özgürlükler Hareketi partimiz bin 243 oy alırken geçersiz ve diğer oyların sayısı 44 olarak gerçekleşti. Mevcut sonuçlara göre Yalova’da oylarımızı bir önceki seçimlere göre yüzde 20 artırdık.”

 

  • Haber / Zeynep TAŞTAN

Bulgaristan’da gerçekleştirilen seçim için Yalova’da 4 sandıkta bin 287 oy kullanıldı. Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi oylarını bir önceki seçimlere göre yüzde 20 arttırdı. Seçimin Bulgaristan Türkleri için önemli bir seçim olduğunu söyleyen HÖH Marmara Bölge Temsilcisi Lütfi Özgür, “Bu seçim her zaman olduğu gibi yine Bulgaristan Türkleri için çok önemli bir seçim. Türkiye genelinde 162 sandık açılıyor. Yalova’da her zaman olduğu gibi 4 sandık kuruluyor. 2 sandık Gaziosmanpaşa İlkokulu’nda, 1 sandık Çiftlikköy 500 Evler’de ve 1 sandık da Altınova Subaşı Bal-Göç binamızda açıldı” dedi.

‘OYUMUZU YÜZDE 20 ARTTIRDIK’..

Seçim sonrasında açıklamalarda bulunan Özgür, şunları söyledi: “Geçtiğimiz hafta sonu Pazar günü bir seçim dönemini daha başarı ile geride bıraktık. Yalova’da açılan 4 sandıkta toplam bin 287 oy kullanıldı. Hak ve Özgürlükler Hareketi partimiz bin 243 oy alırken geçersiz ve diğer oyların sayısı 44 olarak gerçekleşti. Mevcut sonuçlara göre Yalova’da oylarımızı bir önceki seçimlere oranla yüzde 20 artırdık. Bu sonuçların elde edilmesinde emeği geçen HÖH temsilcilerine ve çalışanlarına, seçimlerde görev alan ve oyunu kullanan camiamızın tüm değerli üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, sonuçların Bulgaristan’ın güvenliği ve istikrarı için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Ayrıca seçimlerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan Yalova Valisi Muammer Erol ve lojistik destek sağlayan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk başta olmak üzere; Vali yardımcılarımıza, kaymakamlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, mahalle muhtarlarımıza ve seçim günü bizleri ziyaret eden siyasi parti temsilcilerimize teşekkür ediyoruz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.