yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3407
EURO
34,8101
ALTIN
2.396,46
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

‘SANDIKTA COŞACAĞIZ’

‘SANDIKTA COŞACAĞIZ’
26.04.2023 14:09
0
A+
A-

Ekrem İmamoğlu, Yalovalılara seslendi..

‘HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ’

  • Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Yalova Buluşması’ programı kapsamında geldiği Yalova’da vatandaşlara seslendi.

 

  • Onur ERDİK

 

Seçim çalışmaları kapsamında deniz yoluyla geldiği Yalova’da 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaşa seslenen Ekrem İmamoğlu, Yalova’nın sorunlarını en iyi kendilerinin bildiğini kaydetti.

İl başkanları ve adaylar, vatandaşları selamladılar..

Ekrem İmamoğlu’nun yer aldığı Yalova Buluşması programında Millet İttifakı’nı oluşturan CHP Yalova İl Başkanı Muttalip Tunç, İYİ Parti İl Başkanı Osman Kendir, DEVA Partisi İl Başkanı İbrahim Çabuk, Gelecek Partisi İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, Demokrat Parti İl Başkanı Zehra Görener ve Saadet Partisi İl Başkanı Celal Korkmaz, sahneye çıkarak vatandaşları selamladı. Ayrıca CHP Milletvekili Adayları Tahsin Becan, Mehmet Gürel ve Yasemin Fazlaca, İYİ Parti Milletvekili Adayları Ayhan Küçük, Ersin Akyüz ve Nilgün Turan Haybek de sahneye gelerek vatandaşlara birlik ve beraberlik mesajı verdi.

‘Yalova bizim gözbebeğimiz’..

Yalova Buluşması mitinginde konuşan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, “Atatürk’ün bir ağacın tek bir dalına kıyamadığı şehirdir; Yalova. Ağacın dalını kesmemek için koca bir köşkü yürüttüğü şehirdir; Yalova. Yalova, bizim gözbebeğimiz. -80’li yıllarda ailemin ilk adım attığı yer Yalova’ydı. Ama ne yazık ki turizmle anılan bu şehir, 1999 yılından sonra depremle anılmaya başladı. Burada iki önemli acil görevimiz var. Yalova’yı; tekrar ve çok değerli bir şekilde tanıtıldığı, dünyanın vitrinine konulduğu, İstanbul’la da paslaşan bir karakterle tekrar turizm şehri yapacağız. İkinci önemli konu İstanbul’la paralel. Beklenen depreme karşı çok güçlü ve hazır bir hale getireceğiz. Depreme dayanıklı bir Yalova olacak. İşte bu işleri biz yaparız. Çünkü nasıl yapılacağını çok iyi biliyoruz, göreceksiniz. Millet İttifakı’nın bütün hazırlıkları tamam” ifadelerini kullandı.

‘Hep birlikte kazanacağız’..

Millet İttifakı’nın nasıl başarılı olduğunu 2019’da gösterdiklerini söyleyen İmamoğlu, “Yalova’daki turizm, trafik ve işsizlik sorununu ancak biz çözeriz. Yalova’da her 3 gençten biri işsiz. Bu sorunu ortadan kaldırmak için geliyoruz. Biz, sadece Yalova ve Marmara’yı değil; tüm Türkiye’yi, 86 milyon insanımızı kucaklamak için, milletimize hizmet etmek için geliyoruz. Millet İttifakı’nın nasıl başarılı olduğunu 2019’da gösterdik. Genel Başkanımız o adımı atıp, bizleri bütünleştirince nasıl kazandığımızı biliyoruz. İstanbul’da kazandığımız seçimin aynısını bütün yurdumuzda gerçekleştireceğiz. Ne dediler: İstanbul’u kazanan Türkiye’yi kazanır, İstanbul’u kaybeden Türkiye’yi kaybeder. Zamanı geldi. Bir avuç insanın kaybetme zamanı geldi. 86 milyonun kazanma zamanı geldi. Hep birlikte kazanacağız” diye konuştu.

‘Sandıkta coşacağız’..

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hep birlikte kazanacağız. Sandıkta coşacağız. Millet coşacak. Sandıkta oy kullanmaya, vatandaşları sandığa taşımaya, görev almaya, her oyumuza sahip çıkmaya, bu başımıza kakılan tek adam rejimini değiştirmeye hazır mıyız?”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.