yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3592
EURO
34,7068
ALTIN
2.390,95
BIST
10.158,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

ŞAMPİYONU ÇİFTLİKKÖY DE DURDURAMADI

ŞAMPİYONU ÇİFTLİKKÖY DE DURDURAMADI
07.04.2024 15:49
0
A+
A-

MAÇIN SKORUNU FERİT BELİRLEDİ!

Ligde şampiyonluğunu daha önce ilan eden ve kalan haftalarda prestij maçlarına çıkacak Yalovaspor, 20.haftada Çiftlikköy Belediyespor’u ağırladı.

Faruk Yiğit yönetimindeki yeşil-kırmızılılar, son bölümlerine 0-0’la girilen maçta kaptan Ferit Erişçi’nin yaklaşık 25 metreden kaydettiği golle rakibini 1-0 mağlup etti.

Onur ERDİK

Süper Amatör Küme’nin şampiyonu Yalovaspor, namağlup unvanını korumak için çıktığı Çiftlikköy Belediyespor müsabakasını da kazanmasını bildi. Şampiyonluğunu daha önce ilan ederek bir yıl aranın ardından tekrar Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselen yeşil-kırmızılılar, iyi futbol oynamasına rağmen son haftalarda aldığı kötü skorlarla galibiyete hasret kalan Çiftlikköy Belediyespor ile kozlarını paylaştı. İlk yarışız golsüz biten müsabakanın son bölümlerinde ev sahibi takım, kaptanı Ferit Erişçi’nin ayağından bulduğu harika golle 90 dakikayı tek golle kazandı ve üst üste 20.maçından da galibiyetle ayrıldı.

Ferit’ten müthiş füze..

Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Sezer Arıcı, Fatih Çetin ve Kaan Duman hakem üçlüsü görev yaptı. Her iki takım da ilk yarıda genç oyuncularına şans verdi. Gol pozisyonu açısından oldukça kısır geçen mücadelede takımlar devre arasına 0-0’lık eşitlikle gittiler. İkinci yarıya Ferit Erişçi, Erdem Koçal ve Erdem Aygün’ü oyuna sokarak başlayan Yalovaspor oyun kontrolünü elinde tuttu. Yeşil-kırmızılılar sağlı sollu ataklarla gol aradı. Mücadelede dakikalar 86’yı gösterdiğinde Yalovaspor kaptanı Ferit Erişçi sahneye çıktı. Usta ayak, 25 metre mesafeden kaleye nefis bir füze gönderdi ve Çiftlikköy Belediyespor kalecisi Eyüpcan’ı avlayıp takımını 1-0 öne geçirdi. 90. dakikada konuk takımda Murat Şimşek ve Ahmet Yağız Uzun gol pozisyonuna girse de beraberlik golü çıkmadı ve Yalovaspor, 3 puanı tek golle alarak 20’de 20 yaptı. Bu sonuçla şampiyon yeşil-kırmızılılar, puanını da 60’a yükseltti. Yalçın Tokay yönetimindeki Çiftlikköy Belediyepor ise 27 puan ve averajla 4.sırada haftayı kapattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.