yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4470
EURO
34,7327
ALTIN
2.436,33
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

ŞAMPİYONLUK İÇİN GERİ SAYIMA GEÇTİLER!

ŞAMPİYONLUK İÇİN GERİ SAYIMA GEÇTİLER!
17.02.2022 15:43
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

2021-2022 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de 16.hafta maçları, geçtiğimiz hafta sonu oynandı. Birbirinden önemli ve kritik müsabakaların yapıldığı haftada zirveyi ve küme düşme potasını yakından ilgilendiren karşılaşmalarda ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Bu sezon henüz puan kaybı bile yaşamayan Tavşanlı Belediyespor’un ambargo koyduğu ligin ateş hattında Yeşilovaspor’un çıkışı ise devam etti.

 

Tavşanlı geriden gelip kazandı..

Ligin 16.hafta maçları çerçevesinde Tavşanlı Belediyespor, Hersekspor’a konuk oldu. 1-0 geriye düştüğü müsabakada Tavşanlı, rakibini 5-1’lik farklı skorla geçmesini bildi. Bu sonuçla Mavi-Beyazlılar, 15’te 15 yaparak namağlup bir şekilde puanını 45’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. En yakın rakibin Çınarcık Belediyespor’un 9 puan önünde rahat durumda bulunan Tavşanlı, artık şampiyonluk için adeta geri sayıma geçti. Lidere boyun eğen Hersekspor da 16 puan ve averajla 9.sırada haftayı bitirdi.

 

Çınarcık, Taşköprü’yü 4 golle geçti..

Zirvenin 9 puan gerisinde olmasına rağmen matematiksel anlamda şampiyonluk iddiasını sürdüren Çınarcık Belediyespor, deplasmanda Taşköprüspor’u 4-1’lik skorla mağlup etti. Bu galibiyetle Sarı-Siyahlılar, 36 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. 26 puanda kalan Taşköprüspor da 5.basamakta kendisine yer buldu.

 

Yeşilova çıkışını sürdürdü..

Devre arasında yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken ve ikinci yarıya şimdiden damga vuran Yeşilovaspor, konuk ettiği Acarspor’u 4-0’lık farklı skorla yenerek flaş bir skora imza attı. Bu galibiyetle Mavi-Yeşilliler, ateş hattının yukarısında 9 puan ve averajla 10.sırada haftaya nokta koydu. 18 puandaki Acarspor da 7.basamakta yer aldı. Haftanın diğer karşılaşmalarında; Çavuşçiftliği Kültürspor, sahasında Subaşıspor ile 1-1 berabere kaldı. Sultaniyespor ile Çiftlikköy Belediyespor arasındaki derbi de yine 1-1 tamamlandı. Safranspor, deplasmanda Teşvikiye Belediyespor’a 3-1 kaybedip evine puansız döndü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.