yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5971
EURO
34,8409
ALTIN
2.495,63
BIST
9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C

ŞAMPİYONLUĞA İKİ ADAY!

ŞAMPİYONLUĞA İKİ ADAY!
24.06.2022 15:52
0
A+
A-

 

Yalova 1. Amatör Küme B Grubu’nda 21.hafta müsabakalarının heyecanı yaşandı. Birbirinden kritik karşılaşmaların oynandığı hafta içi mesaisinde Sugören Gençlerbirliği, liderlik koltuğuna oturarak son hafta öncesi avantajı kaptı.

 

Onur ERDİK

 

2021-2022 futbol sezonu Yalova 1. Amatör Küme B Grubu’nda kıran kırana bir lig yaşanıyor. Son haftalara girilirken takımların birbirleriyle mücadeleleri nefesleri keserken; 21.haftada ekipler hafta içi mesaisindeydi. Haftalardır süren şampiyonluk yarışında son hafta öncesi artık ipi göğüslemek için resmi olarak iki aday kaldı. Sugören Gençlerbirliği, mutlu sona ulaşmak için maratonun final haftasına zirvede giriş yaptı. Grupta kümede kalma savaşında da Kirazlı Köyüspor ve Çotanaklarspor’un ardından lige veda edecek üçüncü ve son takım, 22.haftada oynanacak maçlardan sonra netlik kazanacak.

Sugören 6 golle kazandı..

Uzun soluklu maratonun 21.haftasında şampiyonluk adaylarından Sugören Gençlerbirliği, Çotanaklarspor’a konuk oldu. Bordo-beyazlılar, küme düşmesi daha önce kesinleşen yeşil-beyazlıları 6-2’lik farklı sonuçla geçerek 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetle Sugören temsilcisi, 41 puanla liderlik koltuğuna oturdu ve son haftaya avantajlı giriş yaptı. Son sıradaki Çotanaklarspor da 6 puanda kaldı.

Nefes kesen düelloda kazanan çıkmadı..

Ligde şampiyonluk adaylarından Akköyspor, ateş hattından kurtulma savaşı veren Esnafspor’u ağırladı. Futbolseverlerin 90 dakikada 8 gol izlediği zorlu maç, karşılıklı kaydedilen gollerle 4-4 tamamlandı. Bu beraberlikle Akköyspor, 40 puanla üçüncü sırada haftayı bitirdi. Güçlü rakibinden 1 puan koparan Esnafspor ise 17 puanla ateş hattının yukarısındaki Anadoluspor’un 2 puan gerisinde ve 9.sırada haftaya nokta koydu.

Doğuşspor’un kredisi tükendi..

Ligin en genç kadrolarından birine sahip Doğuşspor, düşüşünü Anadoluspor karşısında da sürdürdü. Siyah-beyazlılar, 21.haftada küme düşme potasının hemen yukarısındaki Anadoluspor’u misafir etti. Çekişmeli geçen maçın duraklamalarına 1-1’lik eşitlikle girildi. Öne geçerek avantajı yakalayan Doğuşpor, bu üstünlüğünü koruyamadı ve Anadolu’nun son dakika golüne engel olamayıp sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla Doğuşspor, 37 puanla dördüncü sırada yer alarak son hafta öncesi şampiyonluk iddiasını yitirdi. 19 puana yükselen sarı-siyahlı ekip 19 puanla 8.sırada yer aldı. Haftanın bir diğer müsabakasında Kurtköyspor, Yenimahallespor’u 3-0 yendi. Kocaderespor, ligden düşmesi daha önce kesinleşen Kirazlı Köyüspor karşısında 3-0 hükmen kazandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.