yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5658
EURO
34,9692
ALTIN
2.418,00
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Çok Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

‘ŞAMPİYON OLARAK ÜST LİGE YÜKSELMEYİ HEDEFLİYORUZ’

‘ŞAMPİYON OLARAK ÜST LİGE YÜKSELMEYİ HEDEFLİYORUZ’
07.06.2022 15:11
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde grup maçlarının ardından son 16 eleme turunu da yenilgisiz bir şekilde geçip son 8 arasına kalan Semt77 Acarspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde kulüp başkanı Ömür Bayar, iyi hazırlandıkları ligde son 8 arasında yer aldıklarını dile getirdi.

‘Niyetimiz ve altyapımız ciddiydi’..

İlk kez yer aldıkları organizasyonda iyi işlere imza attıklarını belirten Acarspor Kulübü Başkanı Ömür Bayar, “Lige iyi hazırlanmıştık. İyi transferler yaptık. Niyetimiz ve altyapımız ciddiydi. Semt77 Yalovaspor ile birlikte hareket ediyorduk. Onların bir pilot takımı gibi yapı kurmaya çalışıyorduk. Bunun için Semt77 Yalovaspor Başkanı Orbay Tuna’ya teşekkür ediyorum. Onların desteğiyle gerekli adımları attık ve ilk aşamayı geçtik. Şimdi 8’li finallere gidiyoruz. 8 takımdan 4’ü Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’ne çıkacak. Önümüzdeki sezon da Semt77’nin anasponsorluğunda devam edeceğiz. Tüm destekleri bizlerle” diye konuştu.

‘Şampiyon olarak üst lige yükselmeyi hedefliyoruz’..

Semt77 Yalovaspor’u alttan destekleyecek bir kulüp haline geleceklerini kaydeden Bayar, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Üst lige çıkıp sürekli var olan ve Semt77 Yalovaspor’u alttan destekleyen ciddi bir takım olma niyetimiz var. Koçumuzu, oyuncularımızı ve tüm ekibi şimdiye kadar göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah finallerde de iyi neticeler alıp TB2L’ye çıkmak istiyoruz. Hatta şampiyon olarak üst lige yükselmeyi hedefliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.