yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

SAĞLIK SEN İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI

SAĞLIK SEN İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI
27.02.2022 11:27
0
A+
A-

 

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Sağlık-Sen Şubesi İl Divan Toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş da katıldı. Sağlık Sen Yalova Şubesi Başkanı Halil İbrahim Özer, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Genel Başkan Semih Durmuş, Genel Sekreter Durali Baki, Genel Başkan Yardımcıları Şemsettin Karadoğan ve Yasin Barutçu’nun katıldığı İl Divan Toplantısı’nın hayırlara vesile olmasını dilerim. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran şube başkanlarıma, kurum yöneticilerimize, teşkilatımıza gönül vermiş, bizleri yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. Son olarak davamızdan bir an geri durmayan, mücadelenin en önünde yer alan, bizleri yalnız bırakmayan Yönetim Kurulu arkadaşlarıma ve temsilci arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

‘AYNI İŞE FARKLI ÜCRET ÖDENİYOR’..

Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş da yaptığı açıklamada,“Aynı iş yapıldığı halde hastane gelirleri farklı olduğu için farklı ücretler alınıyor. Sağlık çalışanlarının ücretleri genel bütçeye aktarılarak, hastane gelirine bağlı ücret sistemine bir an önce son verilmelidir. Yalova İl Divan Toplantısı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Ardından Genel Başkan Durmuş, şube yönetimi ve temsilcilerle birlikte İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Cesim Solhan’ı ziyaret ederek, 112’de görevli sağlık çalışanların talep ve beklentilerini paylaştılar. Ardından Yalova Şube Başkanı Halil İbrahim Özer, yönetimi ve temsilcilerle birlikte ziyaret ederek, sağlık çalışanlarıyla bir araya gelindi. Sağlık Sen heyeti son olarak Yalova Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Recep Hacı’yı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.