yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

SAĞLIK HİZMETLERİ İNCELENDİ

SAĞLIK HİZMETLERİ İNCELENDİ
03.05.2023 13:15
0
A+
A-
  • Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü Gülsüm Kaya, Macaristan’ın Budapeşte kentinde bulunan Semmelweis Üniversitesi ve üniversiteye bağlı branş/dal hastanelerini ziyaret etti.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü Gülsüm Kaya, Macaristan’ın Budapeşte kentinde bulunan Semmelweis Üniversitesi ve üniversiteye bağlı branş/dal hastanelerini ziyaret ederek sağlık sistemlerinde alanıyla ilgili işleyiş ve uygulamaları yerinde gözlemledi. Hekimler, hemşireler ve diğer yardımcı sağlık çalışanları ile bir araya gelen Müdür Gülsüm Kaya, işleyiş ve çalışma sistemleri ile ilgili bilgi alarak yeni planlamalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Semmelweis Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gado Klara ile süreç içinde bir araya gelerek seminerlere katıldı. Yapılan değerlendirmelerde sağlık hizmetleri eğitimi ve yönetimiyle ilgili uluslararası güncel uygulamalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Çalışmalarla ilgili olarak hastaneden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bizi misafir eden ve ağırlayan Semmelweis Üniversitesi hastane ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Yapılan değerlendirmeler sonucunda ülkemizde sunulan sağlık hizmetlerinin, hastanemizin fiziki şartlarının ve hizmet kalitesinin uluslararası düzeyde ileri seviyede olduğunu görmek mutluluk ve motivasyonumuzu arttırdı. Vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetinde faydayı arttırmak için açılacak olan yeni ve özellikli hizmet birimleri ile beraber hastanemizin hizmet kalitesini objektif olarak uluslararası düzeyde daha kaliteli ve ileri düzeye getirebilmek için ekibimiz ile beraber çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.