yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

SAFRANSPOR, SARIKAYA’YA EMANET!

SAFRANSPOR, SARIKAYA’YA EMANET!
17.02.2023 17:03
0
A+
A-

Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Safranspor, teknik direktörlük konusunda ilimizin genç ve başarılı çalıştırıcılarından Müjdat Sarıkaya ile anlaşma sağladı.

Sarı-siyahlılarda teknik patronluğa getirilen Sarıkaya, Safranspor ile başarılı bir sezon geçirmek istediğini söyledi.

Onur ERDİK

Süper Amatör Küme takımlarından Safranspor’da teknik direktör değişikliğine gidildi. Sarı-siyahlılar, genç çalıştırıcı Müjdat Sarıkaya ile anlaştı. Geride kalan 13 haftada 17 puanla 8. Sırada bulunan Sarı Siyahlı ekipte A takımın başına ilimizin genç ve başarılı çalıştırıcılarından Müjdat Sarıkaya getirildi. Sarıkaya’nın yardımcılığını Özcan Gülen üstlenecek. Mahmut Ilmaz kaleci antrenörlüğü görevine devam edecek. Bir süre takımı çalıştıran Sezgin Erenoğlu ise sezonun kalan kısmında Safranspor’un Genel Kaptanı olarak görev yapacak.

 

Takımının başında ilk antrenmanına çıktı..

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Kahramanmaraş’taki deprem sonrasında liglerin devam edip etmeyeceği ile ilgili kararını bekleyen Safranspor çalışmalarına start verdi. Kadrosunda Cemal Gürses, Murat Şimşek, Zübeyir Nalbant, Süleyman Gül, Mustafa Uz, Selim Çelik gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra Anıl Can Alma, Nizamettin Aslan, Muharrem Çin gibi gelecek vaat eden yetenekleri barındıran sarı-siyahlılar, yeni teknik direktörü Müjdat Sarıkaya ile ilk çalışmasını yaptı. Soğucakspor ile son 2 sezonda şampiyonluk mücadelesi veren genç çalıştırıcı, Safranspor ile sezonun kalan kısmında alabilecekleri maksimum puanı alıp taraftarlara da adından sıkça söz ettiren bir takım performansı sergiletmek istediklerini dile getirdi.

 

‘Hedefimiz kalan 9 haftada maksimum seviyede puan toplamak’..

Safranspor’un yeni teknik direktörü Müjdat Sarıkaya, “Safranspor ile çalışmalara başladık. Hedefimiz kalan 9 haftada maksimum seviyede puan toplamak. Ayrıca hem taraftarlarımıza hem de Yalovalı futbolseverlere göze hoş gelen futbol izletip adımızdan söz ettirmek. Bana bu görevi layık gören başkanımız Yasin Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Ayrıca Yalova futbolunun değerli ismi Sezgin Erenoğlu ağabeyime ve kaleci antrenörümüz Mahmut Ilmaz’la çalışacak olmanın mutluluğunu da yaşayacağım. Onların bilgi birikimlerinden de faydalanacağım. Benimle birlikte değerli arkadaşım Özcan Gülen’de Safranspor’umuzun başarısı için ter dökecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.