yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

SAFRAN KAÇIRDI, HERSEK KAZANDI

SAFRAN KAÇIRDI, HERSEK KAZANDI
31.12.2023 13:21
0
A+
A-

CEMAL, SARI-SİYAHLILARA YETMEDİ!

  • Yalova Süper Amatör Küme’nin 8.haftasında Safranspor ile Hersekspor, sarı-siyahlıların ev sahipliğinde karşı karşıya geldi. Safran, üst üste gol fırsatları değerlendiremedi ve rakibini 2-1 deviren Altınova temsilcisi, 3 puanı hanesine yazdırmasını bildi.

Ev sahibi takımın tecrübeli oyuncusu Cemal Abdullah Gürses, ilerleyen yaşına rağmen sahanın adeta yıldızı olurken; deneyimli krampon takımı adına gol kaydetmesine rağmen yenilgiyi önleyemedi.

 

Onur ERDİK

Süper Amatör Küme’nin 8.hafta mücadelesinde Safranspor ile Hersekspor, Safran Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Futbol seyri yüksek karşılaşmada gülen taraf, 2-1’lik skorla Altınova temsilcisi Hersekspor oldu. Sarı-siyahlı ev sahibi ekip, özellikle hücum hattında yakaladığı net fırsatları bir türlü gole çeviremedi.

Gol perdesini Muhammed araladı..

Safran Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Ramazan Karahasan, Mesut Bingöl ve Ömer Baki hakem üçlüsü görev yaptı. Müsabakaya Hersekspor daha istekli başladı. Mavi-beyazlıların 8.dakikadaki ani gelişen atağında sağda topla buluşan Abdülsamet Öngüner, altı pasa doğru ortaladı. Müsait durudaki Muhammed Demiral topa dokundu ve Hersekspor 1-0 öne geçti. Golden sonra konuk ekip, Abdülsamet ile net bir fırsattan yararlanamadı ve farkı arttırma şansını tepti. Dakikalar 35’i gösterdiğinde Safranspor atağında Ömer Bal ile Kasım Haroğlu arasında yaşanan pozisyonun ardından Ömer, rakibinin boğazını sıktı. Maçın hakemi Ramazan Karahasan, sarı-siyahlı futbolcuyu doğrudan kırmızı kart ile oyundan attı. İlk yarıda başka gol olmadı ve devre arasına Hersek’in 1-0’lık üstünlüğüyle gidildi.

Cemal ile eşitliği yakaladı ama..

Maçın ikinci yarısında iki takımda da oyuncu değişiklikleri olurken, Safranspor’da hücuma tecrübeli futbolcu Yıldıray Ilmaz da dahil oldu. Üst üste gol pozisyonlarına giren ve rakip kaleyi abluka altına alan Safranspor, 70.dakikada aradığı golü buldu. Ceza sahası içerisinde karambolde kalan topta Murat Şimşek’in vuruşu savunmadan sekti, dönen meşin yuvarlağı Cemal Abdullah Gürses tamamladı ve skor 1-1’e geldi. Golün ardından üstünlük arayan Safran, son bölümlerde kalesinde şok gol gördü. Müsabakanın 88.dakikasında gelişen kontra atakta Abdülsamet Öngüner, sağdan ceza sahasına girdi ve düzgün vuruşla Hersekspor’u 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. Müsabaka da bu skorla tamamlandı. Bu sonuçla Altınova ekibi Hersek, bu sezonki ikinci galibiyetini alıp 8 puana yükseldi. Safranspor da 8 puanda kalıp haftayı noktaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.