yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5391
EURO
34,7808
ALTIN
2.400,16
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

SAFRAN DOĞAL YAŞAM KÖYÜ, KIŞ TURİZMİ İÇİN KAPILARINI AÇIYOR

SAFRAN DOĞAL YAŞAM KÖYÜ, KIŞ TURİZMİ İÇİN KAPILARINI AÇIYOR
01.10.2023 13:15
0
A+
A-
  • Safran Doğal Yaşam Köyü’nde kış turizminin yanı sıra yazın da doğa ile iç içe bir ortam olduğunu söyleyen İşletme Müdürü Tolga Şişman, Safran Doğal Yaşam Köyü’nün huzurlu ve sıcak bir ortam olduğunu belirtti..

..”Tesisimizde 13 adet 1+1 taş ev, 3 adet 2+1 ahşap-taş karışımı ev, 6 adet bungalov ev olmak üzere toplam 22 adet kiralık evlerimiz mevcuttur. 800 kişilik kapalı toplantı ve düğün salonu, 1000 kişilik kır düğün salonu, restaurant, mini hayvanat bahçesi ve çocuk oyun alanlarımız da mevcuttur.”

Haber / Zeynep TAŞTAN

Safran Doğal Yaşam Köyü, doğaseverleri ve macera arayışındaki tatilcileri ağırlamak için büyük bir hazırlık içinde. Bungalov ev turizminin yanı sıra, kış aylarında da unutulmaz deneyimler sunmayı hedefliyor.

‘YAZ-KIŞ KAPIMIZ AÇIK’..

Safran Doğal Yaşam Köyü’nde kış turizminin yanı sıra yazın da doğa ile iç içe bir ortam olduğunu söyleyen İşletme Müdürü Tolga Şişman, “Tesisimizde 13 adet 1+1 taş ev, 3 adet 2+1 ahşap-taş karışımı ev, 6 adet bungalov ev olmak üzere toplam 22 adet kiralık evlerimiz mevcut. Evlerimizin tamamında şömine bölümlerimiz de bulunuyor. 800 kişilik kapalı toplantı ve düğün salonu, 1000 kişilik kır düğün salonu, restaurant, mini hayvanat bahçesi ve çocuk oyun alanlarımız da mevcuttur” dedi.

DOĞA İLE İÇ İÇE KIŞ KAÇAMAĞI..

Safran Doğal Yaşam Köyü’nün huzurlu ve sıcak bir ortam olduğunu söyleyen Şişman, “Safran Doğal Yaşam Köyü, muhteşem doğal güzelliklere sahip bir ortamda konuklarına eşsiz bir kış deneyimi sunacak. Köy, Yalova’nın büyüleyici manzaralarına ev sahipliği yaparken, misafirlerine huzurlu ve sıcak bir ortam sunacak bungalov evlerle donatıldı. Safran Doğal Yaşam Köyü, ziyaretçilerine çevresel bilinçli bir şekilde eğlenme şansı sunuyor. Köyde bulunan restoranlar, yöresel lezzetlerin tadına bakma imkanı sunacak. Misafirlerimiz, organik ve yerel malzemelerle hazırlanan yemeklerin tadını çıkarırken, sıcacık bir atmosferde dinlenebilecekler” dedi.

KIŞ AYLARI İÇİN REZERVASYONLAR BAŞLADI..

Erken rezervasyon fırsatından bahseden Şişman, “Safran Doğal Yaşam Köyü, kış tatili planları yapan herkesi ağırlamaya hazır. Erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmamak için hemen yerinizi ayırtabilirsiniz. Kışın doğanın ve eğlencenin tadını çıkarmak isteyenler için Safran Doğal Yaşam Köyü, vazgeçilmez bir destinasyon olmaya aday. Doğanın güzelliklerini keşfetmek ve keyfini çıkarmak isteyenler için mükemmel bir seçenek” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.