yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5184
EURO
34,7312
ALTIN
2.486,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

SAADET PARTİSİ’NDEN HABERCİ’YE ZİYARET..

SAADET PARTİSİ’NDEN HABERCİ’YE ZİYARET..
04.04.2022 15:48
0
A+
A-

 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Saadet Partisi İl Başkanı Celal Korkmaz, Rüstempaşa Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve istekleri dinledi.  Başkan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri, bir ziyarette gazetemiz HABERCİ’ye gerçekleştirdiler. Basın mensuplarının doğru ve tarafsız bilgiyi ulaştırma noktasında çok önemli görevler icra ettiğini söyleyen Korkmaz, Saadet Partisi’nin de içinde bulunduğu çalışmaları anlattı.

‘Emeğin ve alın terinin hakkını eksiksiz vereceğiz’

Türkiye’nin iyi yönetilmediğini ifade eden Korkmaz, “İnsanlar, mutsuz ve umutsuz. Toplum huzursuz, iktidar fütursuz. Oysa adil devlet yalnızca hakkı üstün tutan, halkın hizmetinde olan; refahı toplumun tüm kesimlerine adil bir şekilde paylaştıran devlettir. İnsanca yaşamak mümkünken; asgari ücrete, yoksulluğa, açlık sınırına, geçim sıkıntısına alışmayacağız. Bu düzeni, bozduklarından daha kısa sürede düzelteceğiz. Adil devlet, adil paylaşımla tesis ederek, insanca yaşamı mümkün kılacağız. Biz iktidara geldiğimizde; devleti, hassas bir terazi titizliğinde çalıştıracak ve paylaşımda adaleti gözeteceğiz. Emeğin ve alın terinin hakkını eksiksiz vereceğiz. Bir kişinin dokuz, dokuz kişinin ise sadece bir pul aldığı bu düzene son vereceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.