yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5249
EURO
34,8093
ALTIN
2.422,22
BIST
9.742,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

‘Rüya gibi bir sezon oldu’

‘Rüya gibi bir sezon oldu’
15.05.2022 14:43
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde tarihinin en başarılı dönemini yaşayan ve play-off finalinde Rize Belediyesi’ne kaybedip Süper Lig’e yükselme şansını kaçıran HDI Sigorta Yalova VİP’te başantrenör Furkan ağlık, önemli açıklamalar yaptı. Sezon başındaki hedefin üzerine çıkarak finale çıktıklarını belirten başarılı çalıştırıcı, camia olarak kenetlendikleri sezonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

‘Rüya gibi bir sezon oldu’..

HDI Sigorta Yalova VİP Başantrenörü Furkan Sağlık, “Rüya gibi bir sezon oldu. Sezon başı hedeflerimizin üzerinde bir final yaptık. Oynadığımız basketbol ile Yalova seyircisini salona çekmeyi başardık. Yönetimden sporculara, teknik ekipten seyircimize kadar herkesle bütünleştik ve takımımızı en güzel şekilde temsil ettik. Sezon içerisinde yaşadığımız sayısız şanssızlığa rağmen hiç şikayet etmedik ve sahada sonuna kadar mücadele ettik. Bu konuda oyuncularıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

‘Hizmet ettiğim için çok mutluyum’..

Alınan kararlar ve gösterilen çabanın karşılığını aldıklarının altını çizen Sağlık, “Yabancı oyuncu tercihimizden takım kimyamızın oturmasına kadar aldığımız kararlar ve gösterdiğimiz çabanın karşılığını sahada hep aldık. Yalova’yı rakiplerimizin çekindiği bir deplasman haline getirdik. Yalova basınına destekleri için teşekkür ediyorum, bizi ve sporcularımızı sezon boyu motive ettiniz. Var olun. Yalova şehri çok daha üstün başarıları hak ediyor. Umarım bu organizasyon çok daha iyi yerlerde olacaktır. HDI Sigorta Yalova VİP organizasyonuna hizmet ettiğim için çok mutluyum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.