yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

REİS’İN ARTIK BURAYA GELMESİ GEREK!’

REİS’İN ARTIK BURAYA GELMESİ GEREK!’
27.03.2022 16:11
0
A+
A-

Haber / Zeynep TAŞTAN

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Yalova 3. Kademe İl Yönetimi ve İlçe Başkanları İstişare Toplantısı’na katılmak için Yalova’ya geldi. AK Parti İl Başkanlığı önünde yapılan programa;İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve Marmara Koordinatörü Necati Karagöz, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, il ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

‘Yalova bir başka güzel’..

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, parti binası önünde partililere seslendi. Kandemir, burada yaptığı açıklamada, “Az sabır. Heybemizde inşallah güzel müjdeler var. Türkiye’nin yarınları çok daha aydınlık olacak” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti sayesinde büyük işlerin başarıldığını anlatan Kandemir, “Bakın şimdi Yalova’ya AK Parti belediyesinin eli değdi. Yalova bir başka güzel oldu değil mi?” dedi.

‘Büyük işler başardık; başaracağız’..

Parti olarak her haneye, her gönüle gireceklerini söyleyen Kandemir, “Bizler AK Parti’de siyaset yapanlar gönlü geniş insanlarız. AK Parti siyaseti kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla bu millete hizmet etmenin, bu milletin gösterdiği istikamete koşmanın adıdır bizim için. Bizim tabelamızın altında birlik, beraberlik, kardeşlik vardır. Bizim tabelamızın altında hizmet vardır, millete sadakat vardır. Biz başkaları gibi istikametini başka başkentlerden kulağına üflenen cümlelerle, ilhamlarla oluşturmayız. Bizim ilhamımız tarihimiz, gücümüz milletimiz. İstikametimiz milletin bize gösterdiği istikamet. Her haneye gideceğiz, konuk olacağız. Büyük işler başardık, başaracağız” diye konuştu.

‘Müjdeli haberlerle çıkacağız’..

Türkiye’nin yarınlarının çok daha aydınlık olacağını ve milletin karşısına müjdeli haberlerle çıkacaklarını ifade eden Kandemir, “Başkanımız söyledi. Dünya zor zamanlardan geçiyor. Biliyoruz; hayat pahalılığı var. Biliyoruz; bazı insanlar, bazı vatandaşlarımız geçim sıkıntıları yaşıyor ama bütün dünyada yaşanan krizin etkileri bunlar. Allah’a hamdolsun. Bizim başımızda Tayyip Erdoğan var. Allah’ın izniyle bu seçime hazırlanacağız bir yandan ama müjdelerle geleceğiz. Az sabır. Heybemizde inşallah güzel müjdeler var. Türkiye’nin yarınları çok daha aydınlık olacak. Bu lider, bu kararlılık var oldukça evelallah,bizim sırtımız yere gelmez” dedi.

“Türkiye’yi gıptayla takip ediyorlar’..

Tüm dünyanın Türkiye’yi gıptayla takip ettiğini söyleyen Kandemir, şöyle konuştu: “Bizim liderimiz dünyanın merkezinde. Bir de şu muhalefete bakın. Bir de şunların bakış açılarına, çapsızlıklarına, konuştuklarına bakın. Nerede Tayyip Erdoğan, nerede Kılıçdaroğlu? Yalova 2023 seçimlerinde AK Parti büyük başarı elde edecek; buna inanıyoruz. Buraya gelmeden önce Başkanımız Erdoğan ile görüştük. Yalova’ya gideceğimizi söyledik. Başkanımız Erdoğan, Yalova’nın kendisinde ayrı bir yere sahip olduğunu söyledi. Kalabalıktan görüyorum ki; Reis’in artık buraya gelmesi gerek. Bizim TBMM’de Yalova’dan iki tane pırıl pırılmilletvekilimiz var. Onları bizim grup da dahil diğer gruplar gıptayla takip ediyorlar. İl başkanımızla, teşkilat mensuplarımızla, belediye başkanımızla; Yalova Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla, inşallah önümüzdeki seçimlerde AK Parti, Yalova’ya damga vurmaya devam edecek. Şimdi ben buradaki heyecanı görünce; akşam Genel Başkanımıza rapor ederken diyeceğim ki; ‘Vallahi ben Yalova’ya gittim,kadınlarımızı-gençlerimizi gördüm, müthişler.’ Bunlardan bahsedeceğim. Müthiş bir ortam var. Biz Yalova’da işi bitirmişiz.

Parti binası önündeki konuşmanın ardından İl Başkanlığı Binası’nda Yalova 3. Kademe İl Yönetimi ve İlçe Başkanları İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.